2777
2789
عنوان

حیف این دختر نیست مجرد بمونه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 42 پست
برات آرزوی خوشبختی میکنمولی به قول دوستمون خودتم باید همت کنی.برو باشگاه کلاس اونجا آدمای بیشتری رو ...

والا من باشگاه می رم کلاس می رم والا دریغ از یه کیس

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت می شه فامیل ما بهیاره با یه دندون پزشک ازدواج کرد خانوادش هم خوب نبودن

اون قسمت هست الان ما دختر معلم دارم با آشپر ازدواج کرده خوشبخت هست دختر دارم وکیل با مهندس ازدواج کرده هر روز خدا دعوا  قهر دارن

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اون قسمت هست الان ما دختر معلم دارم با آشپر ازدواج کرده خوشبخت هست دختر دارم وکیل با مهندس ازدواج کر ...

اینا اینقدر خوشبختن که دارن مهاجرت می کنن بچه دارم نشدن این جا که برن اون جا به دنیاش بیارن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
به نظرت دختری که رشته خوبی درس می خونه ورزش می کنخ مقاله چاپ کرده کار می کنه اشپزیش خوبه کلی مهارت ب ...

من پزشکی میخونم شاغلم باشگاه میرم بسیار کتاب میخونم توی رابطه ام(آشپزی آپشن نیست ولی بلدم) IELTS دارم و.. ولی اصلا حس نمیکنم ک حیفه ک ازدواج نکردم 

چند سالته؟

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اینا اینقدر خوشبختن که دارن مهاجرت می کنن بچه دارم نشدن این جا که برن اون جا به دنیاش بیارن

توی سایت ازدواج ثبت نام کن صحبت کن با چند نفر اونجا کیس زیادی برای ازدواج هست

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
مگ تو این دوره زمونه هنوزم کسی سنتی ازدواج میکنه و منتظر خواستگارمیشینه؟؟؟شماخودت باید کیس موردنظرتو ...

بخوای کیس مورد نظرتو خودت پیدا کنی باید قبول کن اون بهت دست بزنه یا اینکه تایه حدی از رابطه ج‌پیش بری شاید این مدل روابط خوشایند یکی نباشه

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من پزشکی میخونم شاغلم باشگاه میرم بسیار کتاب میخونم توی رابطه ام(آشپزی آپشن نیست ولی بلدم) IELTS دار ...

من دنبال اثبات خودم نیستم و به خاطر یه سری مسائل نمی تونه با جزئیات بگم

ولی در حدی هستم که توقع یه رابطه نرمال داشته باشم 

پارتنرت پزشکه؟

من دنبال اثبات خودم نیستم و به خاطر یه سری مسائل نمی تونه با جزئیات بگمولی در حدی هستم که توقع یه را ...

نه دکترای اقتصاد داره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂