2777
2789
عنوان

خواهرم بهم گفت فیلم عروسی تو جمع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 44 پست
وا مگه تو عروسی نبودن چرا دیگه درمورد فیلم نظر میدن

داداشم گفت مگه تو دهات بود که ۷۰۰ تا دعوتی دادی( به شوهرم گفت ) 

خانومشم گفت آدم یه جشن خوب بگیره نه ده تا جشن مزخرف

والا جشنامون مزخرف نبودن فقط جمعیت عروسیمون بالا بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی با توجه به تاپیک قبلت خواااااااااااااااااااااهش میکنم شُل وا نده جلوشون وایسا خریت منو تکرار نکن منم فک کردم حالا عب نداره یه حرفی زدن و........... تا جایی رسید که علنا به شوهرم توهین بد کردند

از الان وا بدی تمومه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
داداششتو زن داداشت چی گفتخواهرت مجرده؟

خواهرم بله 

داداشم گفت مگه تو دهات بود که ۷۰۰ تا دعوتی دادی( به شوهرم گفت ) 

خانومشم گفت آدم یه جشن خوب بگیره نه ده تا جشن مزخرف

والا جشنامون مزخرف نبودن فقط جمعیت عروسیمون بالا بود

به دل نگیرمنم بخاطر همین حرفا فیلمم نشون ندادم به دیگرانکلا گذر کن و بدون اونا بلد نیستن درست و محتر ...

فکر میکردم خواهر و برادر خودم ذوق داشته باشن

اون از زن داداشم که افتاده بود دنبال من که عروس عموی شوهرت لباسش لباس عروس بود ، من فکر کردم تویی بس که شباهت بود ( حالا لباسش اصلاااااا شبیه لباس من نبود و خودشم اصلا شبیه من نبود)

اینم از خواهر و برادرم 

اسی با توجه به تاپیک قبلت خواااااااااااااااااااااهش میکنم شُل وا نده جلوشون وایسا خریت منو تکرار نکن ...

نه مامان و بابام مسافرتن، زنگ زدم مامانم بهش گفتم ، گفت به داداشت حتما بگو 

خودمم برگشتم بهش میگم 

حق ندارن به شوهرت بی احترامی کنن

یبار دیگه چیزی گفتن مثل خودشون جواب بده مظلوم نباش و کم نیار تا جرات نکنن تو بقیه مسایل زندگیتون دخا ...

من دختر کوچک خانواده م

اما از من بزرگتر و زن و بچه دارن

این داداشم زمانیکه برادر دومم ازدواج کرد با خانوم برادرم همین برخورد ها رو داشت 

به جایی رسیده که زن و بچه شم اطهار نظر میکنن

من دختر کوچک خانواده ماما از من بزرگتر و زن و بچه دارناین داداشم زمانیکه برادر دومم ازدواج کرد با خا ...

وای وای دقیقا خاله زنک و پرو وبشدت حسوده منم یکی اینجوری دارم فک. میکنه زبون دراز ی خیلی خفنه براش حس خود شیفتگی و زرنگ بتزی هم داره بشدت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دختر کوچک خانواده ماما از من بزرگتر و زن و بچه دارناین داداشم زمانیکه برادر دومم ازدواج کرد با خا ...

دقیقا مثل برادرهای من ولی من اجازه ندادم نه به خودش نه به خانمش الان هم لال مونی میگیره هر وقت همو میبینیم ازم بزرگترن ولی اجازه ندارن هر چی خواستن بگن و دخالت بیجا کنن

اسی با توجه به تاپیک قبلت خواااااااااااااااااااااهش میکنم شُل وا نده جلوشون وایسا خریت منو تکرار نکن ...

من نمی‌دونم چکار شوهرمو دارن؟ بخدا من به پدرم وابستگی دارم 

اگر میرم خونه پدرم  بخاطر پدر و مادرم هستش 

یکساله ازدواج کردم 

مثلا داداشم دعوتمون می‌کنه میریم خونه ش، محل شوهرم نمیده، یا بلند میشه از تو جمع می‌ره با بچه ش بازی می‌کنه 

دقیقا مثل برادرهای من ولی من اجازه ندادم نه به خودش نه به خانمش الان هم لال مونی میگیره هر وقت همو م ...

من حتما بهش تذکر میدم 

چون نمی‌خوام حرفهایش باعث کدورت بشه 

یکبار واسه همیشه