2777
2789
عنوان

اونایی که با مادر شوهراشون زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 31 پست
تو یه خونهناهار شام صبحونه باهم بخوریم اینجوری

خدا به دادت برسه. بزرگترین تصمیم زندگیتو گرفتی. اگه قرار بر زندگی با خانوادس چرا ازدواج کردی؟ با مادر خودت راحت تر نیستی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو ی خونه؟هیچوقت اینکارووو نکننننن 

من با مادرشوهرم تو ی ساختمونم خوبه حسودی نداره حتی تشویقمون میکنه ک بیرون بریم یا لباس خوب بخریم اما بازم ی بدی هایی وجود داره

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

به هیچ عنوان قبول نکنید تو خونه که وحشتناک تره هیچ حریم خصوصی ندارید باید صبح تا شب با مادرشوهرت باشی من درک نمیکنم چرا پسرا وقتی نمیتونن مستقل بشن یا یه خونه ی  خیلی کوچیک اجاره کنن زن میگیرن 

فعلا مجبورم

نه عزیزم مجبور نیستی اتفاقاالانه که می تونی حرفتو به کرسی بشونی بگو تاموقعی که خونه جدانگرفتی عروسی نمی گیرم حتی شده بگو اجاره کن نمی خوام بخری 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من با مادرشوهرم زندگی میکنم،البته خالم هم هست اصلا هم‌از این چیزا نداریم

تنها رفتارش که اذیتمون میکرد این بود که هر کاری میخواستیم انجام بدیم سریع واسه جاریم تعریف میکرد و بارها امتحان کردیم وقتی جاریم از کارمون باخبر میشد اون کار انجام نمیشده، الان دیگه هر کاری میخوایم انجام بدیم نمیذاریم مادرشوهرم بفهمه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بخدا حالم بد شد برات من تو یه ساختمونم باید بری همه چیز حساب پس بدم اگه چند روز دیر برم دیدنشون باهام قهر میکنن همیشه پشت پنجرن که کجا میرم ازکجا میام روز وشبم شده دکر گفتن که از اینجا برم اونوقت شما میخوای بری تو یه خونه،اونم تازه عروس با این توصیفات اصلا نمیتونی دوام بیاری اصلا ادم ازدواج کنه با مادرشم تو یه خونه باشه سخته چه برسه با یه غریبه بخدا ظلم میکنی به خودت به همسرت بگو مگه ازدواج نکردی که جدا بشی از خانوادت پس به فکر خونه باش تا وقتی خونه نگرفتی هم اسم ازدواجو نیار اگه ناراحتم شدن اشکال نداره بعد فراموش میکنن ولی تو به ارامش میرسی 

من حرفمو میگم

گرچه حس میکنم درنهایت کار خودتو میکنی و میری اونجا

ببین پیر میشی 

حتی اگر خوب و فرشته بود هم نباید بری 

چه رسد که میگی بد هست

ازدواج نکردن بهتر از ازدواجِ بد هست

خونه بابات یعنی اینقدر اذیتی؟

آدم خونه بابا یه تیکه نون بخوره شرف داره به این مدل زندگی 

ما که مادرشوهرمون بده ولی ازش دوریم و مستقلیم داستان داریم 

چه رسد به اینکه باهاش هم‌خونه باشی

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

موافقم باهات👍👍حتما اینجوری میشه حتی شده طلاقم میگیره واقعا نمیتونم اینجوری زندگی کنم

ببین ماه اول خوب باشه ماه دوم اصلا سال اول ولی سال دوم دیگه باید شاهد همه چی باشی 

هی مدام شوهرت و میکشونه خونه پیش خودش هی میاد تو همه چی نظر میده عبور مرورت تحت کنترله پات کج بزاری ی ساعت بیشتر بخوابی دیگه واویلا هی تو همه چیتون دخالت میکنن هرکی مهمونشون بود باید بی قید و شرط تو پذیرایی کنی کنیز بی جیره مواجبی هرچقدم سیاست به خرج بدی اخرش باعث جنگ و دعوا میشن شوهرت از سرکار میاد اول ور دل ننشه میفتی تو عقده 

اینا تازه وجهه خوب ماجراس تا وقتی بچه دار شی بچه ک اومد دیگه تو همه چیش دخالت میکنن یکم ک جون بگیره هی بغلش میکنه میبردش با خودش این ور اون ور تو هر دعوایی هم میاد بچه رو میزنه زیر بغل میکندش اهرم فشار برا تو ووو تمام اینده رو من برات پیشگویی کردم بخون ببین قراره چیا ببینی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خدا به دادت برسه. بزرگترین تصمیم زندگیتو گرفتی. اگه قرار بر زندگی با خانوادس چرا ازدواج کردی؟ با ماد ...

راستش ۱۴ سالم بود نامزد کردم

بچه بودم چیزی نمیدونستم قبول کردم

الانم خوب وقتی میگم میگه خوب به من چه از اول قبول نمیکردی  

و زمانی که ما سرشار از ذوق و امید برای پرواز بودیم،بال های ما را شکستند

تو ی خونه؟هیچوقت اینکارووو نکننننن من با مادرشوهرم تو ی ساختمونم خوبه حسودی نداره حتی تشویقمون میکنه ...

منم واقعا حس میکنم قراره کلی دعواکنیم 

به هیچ عنوان قبول نکنید تو خونه که وحشتناک تره هیچ حریم خصوصی ندارید باید صبح تا شب با مادرشوهرت باش ...

دقیقا

خب بگو رهن کنه چرا وقتی از قبل میدونی حسود و بدجنسه باز میخوای بری ور دلش بشینی؟😐😐

۱۴ سالم بود

چیزی نمیدونستم