2777
2789
عنوان

کار درستیه برای فراموش کردن یه نفر بری با صدنفر سرخودتو شلوغ کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 27 پست
خیلیم خوبه منم همینه ت فکرم ۲۴ این ماه تولدمه اگ بمونه کادومو بگیرم ک نسوزم دوسال بودم بگیرمو برم چو ...

تو هنوز کات نکردی نمیدونی چه دردیه

منم وقتی کنارم بود همش میگفتم ایش خدایا کاش زودتر جدا شیم راحت بشم آزاد بشم برم عشق و حال ...

ولی وقتی جدا شدیم انگار همه دنیا سرم خراب شده🤦🏻‍♀️

وقتی جدا بشی حال منو میفهمی

البته آدما یکی نیستن شاید تو واست مهم نباشه زیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم گفت این حرفا آسونه ولی تو شرایطش نیستی این خانم الان حال رفتن تا دسشویی رو نداره ،

خب چون فعلا تو دوره سوگ هستش

باید یه مدت به خودش فرصت بده دوره سوگ رو طی کنه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

کار درستی نیستکتاب بخون فیلم ببین ورزش کن به خودت برس ب جا اینکه فکر سوزوندن اون باشی

به فکر سوزوندن اون نیستم

کلا هیچ ارتباطی نداریم هیچوقتم خبری از هم نداریم چون من با همه قطع ارتباط کردم با دوستای مشترکمون و ....

من فقط می‌خوام فراموشش کنم می‌خوام دیگه نیاد تو ذهنم 

به فکر سوزوندن اون نیستمکلا هیچ ارتباطی نداریم هیچوقتم خبری از هم نداریم چون من با همه قطع ارتباط کر ...

فراموش میکنی به زمان نیاز داری همه چیو بسپار به زمان خودش درست میشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

تو هنوز کات نکردی نمیدونی چه دردیهمنم وقتی کنارم بود همش میگفتم ایش خدایا کاش زودتر جدا شیم راحت بشم ...

اره شایدم همینجور میشم ولی خب الان استرس دامر کجاست چرا افه اذیتم اظطرابم رفته بالا تپش قلب میگیرم هزاربار انلاین میشم تا ببینم انلاین شد پیام داد ولی خب یا سرکاره یا خابه یا با دوستاش میشیننن بازی میکننن سرهمسنکاراش میخام تموم کنم 

به نظر من این حال شما زمان میبره تا اوکی بشه ، ولی فقط میتونی یه نفرو جایگزیش کنی تا حالت بهتر بشه و بهش فکر نکنی ، البته اینبار باید حواست باشه و بزاری اون بیشتر درگیرت بشه تا تو ، محافظه کار باشی ، اگه حتی حال و حوصله بیرون رفتنو نداری سعی کن به زورم شده با دوستات بری بیرون

بدترین‌کار ممکنه که به خاطر کسی که ارزش برات قائل نبوده غصه بخوری و خودتو حیف کنی

خب منم از این ناراحتم که همچین کسی تو فکرمه و دست خودم نیست عذاب میکشم 

می‌خوام اونقدر سرم شلوغ بشه که دیگه همچین آدمی حتی اسمش یادم نمیاد

می‌دونم یه روز فراموش میشه و واسم عادی میشه

ولی من تا اون روز نابود میشم چطوری تحمل کنم

من خودمو میشناسم مثل بقیه دخترا نیستم که سرم با رفیقام و باشگاه و اینور اونور گرم باشه

من انقدر بهش فکر میکنم حتی صدسال هم بگذره از یادم نمیره

اره شایدم همینجور میشم ولی خب الان استرس دامر کجاست چرا افه اذیتم اظطرابم رفته بالا تپش قلب میگیرم ه ...

بنظر من آدم رابطه طولانی داشته باشه سند مرگ خودشو امضا کرده🙂چون خیلی کم پیش میاد با طرف ازدواج کنی و خوشبخت بشی.

بیشترشون حرمت ها از بین می‌ره و جدا میشن و وابستگی و هزارتا زهرمار آدمو بیچاره میکنه

به نظر من این حال شما زمان میبره تا اوکی بشه ، ولی فقط میتونی یه نفرو جایگزیش کنی تا حالت بهتر بشه و ...

آره ولی هیچکس نیست که جایگزین کنم . انقدر هم اکسم مخمو شست و شو داد نسبت به بقیه پسرا همش می‌گفت دیگه هیچکس مثل من دوست نداره دیگه هیچکسو مثل من پیدا نمیکنی دیگه هیچ پسری عاشق تو نمیشه و فلان... الان فکر میکنم واقعا دیگه هیچ پسری نیست از من خوشش بیاد

چون وقتی با اون بودم نمیذاشتم هیچ جنس مخالفی از صدقدمیم هم رد بشه.

الآنم نه بیرون میرم نه تو محیط های اجتماعی میرم که کیس واسم جور بشه.

دوس دارم رو یکی شناخت داشته باشم بعد وارد رابطه بشم نه اینکه ندیده و نشناخته با طرف سریع وارد رابطه بشم که دو روز بعد با اخلاقای سمی تر از اکسم سوپرایزم کنه.

حالا موندم کیو جایگزین کنم:)))))))))

بنظر من آدم رابطه طولانی داشته باشه سند مرگ خودشو امضا کرده🙂چون خیلی کم پیش میاد با طرف ازدواج کنی ...

چندروز پیش ب من فوش داد برای اولین باررزز ت عمرم گف برو گمشو جلو چشممم گفت منم بهش بی احترامی کردم اصن احتراممم از بین رفت حس میکنم وقتی افه نیست میگم خدایا بمیرههههه ک انقد من اینجا تپش قلب گرفتم اونم نیست چندین ساعت بخاطر همین میخام کات کنم من تازه ۲۲ سالمه از الان استرس بگیرم پانیک میگیرم گاهی اوقات 

آره ولی هیچکس نیست که جایگزین کنم . انقدر هم اکسم مخمو شست و شو داد نسبت به بقیه پسرا همش می‌گفت دیگ ...

عزیزم ، الان تو موقیتی نیستی که بگردی یه نفر که اوکی باشه رو پیدا کنی ، یه نفرو الان پیدا کن که تا حدودی حالتو خوب کنه موقتا، بعد فرصضت هست که اونی که میخایو پیدا کنی