2777
2789

از یه رابطه۳ سال و نیم اومدم بیرون هنوز ۱ ماهه...

نه هیچ رفیقی دارم نه هیچ تفریح و سرگرمی که فکرم مشغولش نباشه...همش بهش فکر میکنم دارم دیونه میشم ولی اون همش با رفیقاش بیرونه و با دخترای دیگه و ...کلا به من فکر نمیکنه

منم می‌خوام با پسرای مختلف حرف بزنم طوری که اسیب نبینم فقط برا سرگرمی...که بتونم اونو فراموش کنم

نگید برو باشگاه و کلاس و این چیزا که اصلا نمیتونم

بنظرتون کار درستیه؟

می‌دونم غلطه ولی راهی ندارم شب تا صبح از فکرش خوابم نمیبره ۵ کیلو کم کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیم خوبه منم همینه ت فکرم ۲۴ این ماه تولدمه اگ بمونه کادومو بگیرم ک نسوزم دوسال بودم بگیرمو برم چون خیلی اذیتمممم برناممم اینه بعد کات میدونم خیلی سخته

میخام باشگا برم صبحا بیرون برم با پسرا خوشبگذرونم 

کار درستی نیست

کتاب بخون فیلم ببین ورزش کن به خودت برس ب جا اینکه فکر سوزوندن اون باشی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

وقتی فکرت مشغول یکی باشه نه خوابت می‌بره نه میتونی فیلم ببینی🥲

شما باید دوره سوگ عاطفی رو طی کنید بعدش حالتون خوب میشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم