2777
2789

من با یه آقا پسری ۲۲ساله سه سال دوستم این آخرا مثلا میرفت پیش دوستاش یهو ۵ ساعت ازش خبری نمیشد یا مثلا از سرشب میرفت بعد ۴ ساعت میومد می‌گفت با هزارتا قسم‌پیش خانواده بودم سه بار گفتم این حرکت نزن و همش دوباره میزد

شب جمعه داشتیم چت میکنیم یهو از ساعت ۱۰ آفلاین شد و تا ۹صبح فردا آنلاین نشد و هرچیییی زنگ زد من جوابشو ندادم دیشب ساعت ۱ شب یه فیلم فرستاد نوشته بود نمیدونم من مقصرم یا نه ولی یلدامون مبارک

من سین کردم جواب ندادم 

همینجوری ادامه بدم؟تو دلم بود زنگ بزنم‌بهش الان همچیو بگم و بعد رابطمون تموم کنم چون واقعا دیگه نمیکشم همش حس میکنم‌داره خیانت میکنه

توروخدا خواهرانه راهنمایی کنید

قرار نیست که مدام مشغول چت باشید بهش بخوره آزادی بده اینجوری زده ش میکنی 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.