2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهر و خانواده شوهر زندگی نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 86 پست
درک ندارن که

چرا درک دارن پررو هستن. عوضیا الهی روز خوش نبینن

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا میتونی بهشون محل نده خودتو بگیر تا میتونی رفت وامدتو کم کن

از من دائما شوهرم توقع داره اره وسیله خریدم تبریک بگو مثلا تو گوشی می‌فرسته نشستیم اونجا یا هر دقیقه هر کی میاد خونه مادرش بریم اونجا یا فلان کار رو بکن دیوانه کرده منو

عی باباواسش خرج بتراشالکی بگو مریضم برو دکتر ولی پول جمع کننمیدونم هی بگو چیز میز واسه خونه بخره

درست نمیشه از ترسش یه چیزی برای ننش میخوره برای منم میگیره ولی نمیشه که دایما شده روال زندگی 

درست نمیشه از ترسش یه چیزی برای ننش میخوره برای منم میگیره ولی نمیشه که دایما شده روال زندگی

واقعا سخته 

ولی اگر واست هزینه میکنه و چیزی کم نمیزاره ولش کن

شاید یک روزی ک از اون سمت ضربه بدی بخوره درست بشه

مدل بچه ننه ان دیگه...منم یکیشو دارم ولی نه به این شدت....اوایل مثل شما حرص جوش میخوردم.همش اعصابم خ ...

برای من هیچ وقت ندارن خواهرانش نمیزارن دایما زنگ میزنن اره فلان چیز رو می‌خوایم فلان کار رو بکن یعنی روزی نیست تلفنش زنگ نخوره خواهرانش نقشه نکشیده باشن

از من دائما شوهرم توقع داره اره وسیله خریدم تبریک بگو مثلا تو گوشی می‌فرسته نشستیم اونجا یا هر دقیقه ...

تا میتونی برا خودت خرج کن که چیزی نمونه برا اونا ، دی.جی وام بدون ضامن میده تا سی تومن با سفته تا پنجاه با چک صیادی برو بگیر طلا بخر بپوش قسطاشو بنداز گردنش 

از من دائما شوهرم توقع داره اره وسیله خریدم تبریک بگو مثلا تو گوشی می‌فرسته نشستیم اونجا یا هر دقیقه ...

شوهرمنم اینجوریه همش مجبورم می‌کنه چیزی که دلم نیس انجام بدم انجام ندم چشاشو‌گشادمیکنه برام

اگه مادر خودت بود بهش پول نمیدادی یا اینکارارو براش نمیکردی؟

نه در این حد که بشه وظیفه طرف از زندگیش بزنه بخاطر اون بعد وسیله واجب نیست که خورد و خوراک حالا واجبه مگه تازه عروسه رقابت می‌کنه با ما نزدیک ۸۰سالشه