2777
2789

مشکلش چیه؟ به چه چیزهایی حساسه، سعی کن از چیزهایی که بهشون واکنش های این جوری نشون میده دورش کنی. یعنی به نقاط ضعفش دست نزنی، به مرور خوب میشه و بهتر میتونه خودش رو تو این موقعیت ها کنترل کنه. در خلال این که به نقاط ضعفش کاری نداری، به تدریج و ملایمت در مورد بد و ناپسند بودن اخلاقش و مخصوصا این که به جسم و روح خودش بیشتر آسیب میزنه، صحبت کن و مخصوصا بیشتر به سلامتی جسم و روحش ربطش بده تا بفهمه که نگران سلامتیش هستی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلش چیه؟ به چه چیزهایی حساسه، سعی کن از چیزهایی که بهشون واکنش های این جوری نشون میده دورش کنی. یع ...

من عصبیش نمیکنم

بیشتر چون اختلاف سنیش با مادرش زیاده درک نمیشه توقعاتش براورده نمیشه داد میزنه😐 

اخه سر یه چیزایی عصبی میشه که مرغ پخته خندش میگیره

میدونم عزیزم چون عادت کردن دیگه اینجوری بار اومدن

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
من داد بزنم اون مغزش دیگه کار نمیکنه بیشتر داد میزنه 😐

اخه موقعی  که عصبانیه نه که موقعی که مثلا ازش یه چیزی میخوام یا میخوام گاری برام انجام بده

یه چیزی هم بگم بی اهمیت باش بذاررهر چی دوست داره داد بزنه 

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️

ازش بپرس چه رفتارها یا حرکت هایی تو رو تحریک میکنه؟ و چرا با دیدن یا شنیدن اون چیزها عصبانی میشی؟

درست و منطقی باهاش حرف بزن، اون هم برای خودش دلایلی داره و منطق و استدلالی پشت حرکاتش هست. اگر دیدن و شنیدن چیزهایی ناراحتش میکنه، کم کم بهش یاد بده که در این مواقع چطوری رفتار بکنه

میدونم عزیزم چون عادت کردن دیگه اینجوری بار اومدن

توقع داره مادرش که سه کلاس سواد داره مثه این که مهندسه همه کاراش با دقت و اطلاع و اگاهی باشه

خب نمیشه عزیز من اینو کی میخای متوجه بشی