2777
2789
عنوان

زنداییم میخواد مامانش رو شب یلدا بیاره😑

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 31 پست
حقدداری واقعاایشون و مادرش معلومه خودشون عقل شون نمیرسه،یه بزرگتر باید بهشون بفهمونهیا به دایی تون ب ...

حتما به داییم میگم واقعا میترسم ازشون  یه کاری میکنن بعضی وقتاااا

الانم فهمیده قراره با خالم جاری بشم میشینه این ور اون ور میگه ازدواج فامیلی به درد نمیخوره و ... خودتو بدبخت نکن 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هیچوقت پر بازدید نشدم 😊

ببین من کاری ن با تو دارم ن خانوادت ولی کسی ک برگرده بگ مامانم زر اضافی میزنه  دیگ ازش مشخصه چ ادم گوه و بدرد نخوریه مامان ادم خرچقدم بد باشه مادره زحمت کشیده یرگردی بگی مامانم زر اضافه میزنه تو حتما ی دکتر روان شناس برو  این ی پیشنهاد نبودا ی خواهش بود  

نگفتم‌پربازدیدی گفتم واس پر بازدیدی هرکاری میکنی 

ادم بی شخصیتی مثل شما ک ب مادرش اینطوری بگه ارزش نداره باهاش بحث کرد یا حتی تو تایپک هاش شرکت گرد

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  
من یک‌ عدد زندایی بی ازار هستم🥲❤️

عزیزم 🥲

خدا حفظت کنه 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

ببین من کاری ن با تو دارم ن خانوادت ولی کسی ک برگرده بگ مامانم زر اضافی میزنه دیگ ازش مشخصه چ ادم گ ...

وقتی از زندگی من اطلاع نداری خیلی ممنون که انقدر قشنگ توهین کردی 😊

تو که تاپیکای اولت شوهر وبچه داری الان چطوری مجردی و قرار با خالت جاری بشی؟

خطر شناسایی بود 

دوستان گفتن چند تا تاپیک برا رد گم کنی بزن 

من اینو چند بار گفتم 

حتی سنم و هم زیاد زدم 🥲

@niniyar_1 @niniyar_5 @niniyar_3 @niniyar_2 به ادب این کاربر رسیدگی کنید لطفا

خیلی ممنونم عزیزم 🥲❤️

عزیزم کل تایپک های شمارو دیدم شما فقط با خودت مشکل نداری تو تایپکات از همه مینالی حتی مامانت ی پر ب ...

والا ماهم عروسیم دیشب خونه مادرشوهرم کل ظرفارو من و عروس خاله شوهرم شستیم خواهر شوهرها و دختراشون هم مثل یابو نشسته بودن تو شکمشون یونجه میریختن.اونوقت هی از عروسا میگن😏

والا ماهم عروسیم دیشب خونه مادرشوهرم کل ظرفارو من و عروس خاله شوهرم شستیم خواهر شوهرها و دختراشون هم ...

کاری ندارم خدارو شکر ن من خواهر برادر دارم ن پارتنرم داره😂😂😂 ولی من خودمم زندایی دارم خدایش ماهههن ماه باهاشون مثل رفیقم با این ک ۴۵ سالشه یکیش یکیشم ۳۴ ولی مثل رفیقم انقد یاهم خوبیم یکی از زندایی هام پدرش فوت شدا فقط مادرشه  خونه تنها ۴ تا خواهر داره ک همه راه دور ازدواج کردن بدون این ک زنداییم بگه ما خودمون مامانشو همه جا دعوت میکنیم میگیم گناه داره تنهاس اصلا ما هرجا بریم خواهرای زندایی و داداش اونیکی مامان بابای اون یکی همه رو دفوت میکنیم ما دور هم بودنو خیلی دوست داریم اصلا اسی کلا دشمن فرضی داره  ب مامانش نوشته مامانم خیلی زر اضابه میزنه اصلا واقعا در شوکمم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  
مطمئنید خودتون خوبید؟آخه خواهرشوهرها و دختراشون وقتی یه جا جمع میشن کم لج درار هم نیستن😏

والا ما بخاطر داییمون چیزی نمیگیم بعدم عزیزم من دورم ولی میرسه بهم کاراش 

همین دیشب یلدایی بوده خونه پدربزرگم کسی از نوه ها دعوت نبوده من هم نوه ارشد هستم تو خانواده مادریم این خانم با اینکه هیچ نوه ای دعوت نبوده دختر و پسرش و برده و اعلام کرده پسر من نوه ارشده و پسر من فرق داره با نوه های دیگه بقیه سکوت کردند 

من اگر مادرم خواهرشوهر بازی بلد بود این دم در نمیورد منم نمیتونم چیزی بگم خودمو خراب کنم نهایت نمیرمو بیام 

@niniyar_1 @niniyar_5 @niniyar_3 @niniyar_2 به ادب این کاربر رسیدگی کنید لطفا

تاپیک موجود؟

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

تاپیک موجود؟

بله