2777
2789

سلام بچها ان شاءلله با توکل به خدا حالتون عالی باشه 

اقا بیاید بگید شما دقیقا چحوری درس میخونید که نفر اول و دوم کلاسید؟خط به خط و واو به واو میخونید مث دبیرستان؟اخه یه دروسی رو مث روانشناسی نمیشه خط به خط خوند اخههههه ادم یادش میره بعد چند مدت

ممنون میشم راهنماییم کنید خداخیرتون بده

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دانشجو نیستم ولی به نظرم مفهومی

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

بیشتر ببینید

کی گفته ما نفر اول کلاسیم؟ اولش که رفتم گفتم دوسال علوم پایه باید الف بشم و فلان😂😂مثل دبیرستانی ها میخوندم و واقعا هم بد نبودم ولی بعدش دیگه شل کردم گفتم از مسیر لذت ببرم

معلومه که خط به خط نه من جز معدل الف های کلاسم باور کن توی هر صفحه از رفرنست یه جمله مهمه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

رتبه 364 کنکور سراسری کارشناسی ناپیوسته سال 94 در خدمتتونم

به به خوش اومدید بانو قدم رنجه کردید😍😁❤

میشههه لطفا راهنماییم کنیی خدا خیرت بده 

معلومه که خط به خط نه من جز معدل الف های کلاسم باور کن توی هر صفحه از رفرنست یه جمله مهمه

بابا ایول😍

روانشناسی میخونی؟ 

چجوری میخونی درسارو؟