2777
2789
عنوان

بچه ها در اولین دیدار با جاری چه باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 21 پست
بعد الان رابطت باهاش چطوریه ؟من دنبال صمیمیت بیش از حد نیستم ولی دنبال جنگم نیستم نمیخوام باهم یه تی ...

فقط آخر هفته ها خونه مادر شوهر هم و میبینیم اونجا مثل بقیه حرف میزنیم میگیم میخندیم میریم خونه هامون،حرف در گوشی و پشت این و اون هم اصلا باهم نداریم در طول هفته هم تماسی نداریم

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این خوبه خدا کنه برا منم همین باشه

خودت همونجوری باش که میخوای اونم حد و حدودش مشخص میشه،ی درصد پشت اونا خواست حرف بزنه کلاااااا سکوت کن آخرش بگو چی بگم والا ایشالا خیره ،همین

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
من نگفتم دور شو میگم لباس باز یا تیشرتی یا بدون شال جلو شوهر اون نباش وقتی هستن یه شومیز استین دار ب ...

متوجه شدم من معمولیم پیش اونا یه شومیز شلوار و شال میپوشم همیشه 

متوجه شدم من معمولیم پیش اونا یه شومیز شلوار و شال میپوشم همیشه

اره این عالیه بخاطر خودت میگم میونتون بهم نخوره احترام همیشه باشه،و همیشه باهم خوش باشید

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

خودت باش. گارد نگیر. عقاید خودت رو هم پیش بگیر. اینکه اون خانوم میگه به عقاید اون احترام باید بذاری، درست. اوکی

اما احترام فرق داره با تغییر دادن خودت

اون عقیده اش برا خودشه

به بقیه چه که اون عقیده اش چادر و پوشش زیاده

عقیده یه چیز شخصیه