2777
2789
عنوان

این قد خیلی برا دختر بلنده ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 51 پست
میگن پسرا دختر تو بغلی دوست دارن🥲

نه بابا اینا همه حرفه برا رو کم کنی

چه بخوای چه نخوای بلند بودن قد یه امتیاز محسوب میشه هرچقدر که غذا بخوری اصلا چاق بنظر نمیای تازه توپر محسوب میشی ولی یه شخصی که قد بلندی نداره تا یکم غذا بیشتر بخوره سریع معلوم میشه

هر استایلی هم بزنی بهت میاد هم پاشنه دار بپوشی قشنگه هم اسپرت

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرا مهم نیست ما که قدمون ۱۶۳ عه همیشه خدا حس کوچیک بودن دارمتوی سوپر مارکت حس بچه هارو دارم از بس ه ...

منم دقیقا ۱۶۳ ام و فک میکنم خیلی مناسبه من کلا قد برام ملاک نیست ۲۰ سانت از شوهرم کوتاه ترم 🤣🤣🤣🤣🤣

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
زنداداش منم ۱۷۸ ایناس اونم خیلی بلنده خودش خیلی دوس ندارهخواهرزادم ۱۷۵ اون دیگه خیلی قدشو دوس داره

قد بلند واقعا خوبه.

به شرطی که شوهر آدم کوتاه تر از خودت نباشه.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
منم دقیقا ۱۶۳ ام و فک میکنم خیلی مناسبه من کلا قد برام ملاک نیست ۲۰ سانت از شوهرم کوتاه ترم 🤣🤣🤣🤣 ...

منم ۲۵ سانت کوتاه ترم 😂

ولی خیلی دوست داشتم بلند باشم حداقل ۱۷۰

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

اون کوتاه تر که نیست ولی خب من خودمو میارم پایین اصلا اون باید بلند تر بود والا😂

خب میگم دیگه همین که بلند تر اوکیه

شما هم که قدت خیلی خوبه

بیشتر مشکل از اعتماد به نفسته فکر کنم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
منم ۲۵ سانت کوتاه ترم 😂ولی خیلی دوست داشتم بلند باشم حداقل ۱۷۰

من برام ملاک نبود هیچ وقت حتی قد طرف مقابلم نمیدونم چند وقت پیش حرف چی شد شوهرم گفت تو ۲۰ سانت کوتاه تری گفتم نه بابا چخبره متر آوردیم دیدم راست میگه 

ولی خب بلند باشی اضافه وزن به چشم نمیاد زیاد 

الان من گرد و قلبمه قد کوتام

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید