2777
2789
عنوان

پذیرایی جالب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 122 پست

خداییرفازدشکم نگیرید دوتا پرتقال و موز تو خونه همه هس که نخورده نیس که بره شب عید خونه مردم میوه و غذا بخوره 

کسی هم کسیو مجبور نکرده که مهمون دعوت کن درسته شکم مهم نیست ولی احترام مهمه کسی که حتی دوتا پرتقال و موز جلوی 4 نفر میزاره  بدونید برای شما ارزش قائل نیست 

لایک نکن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوردن مهم نیستاحترام به مهمون ولی مهم هستکسی که نمیتونه مهمون دعوت نکنهیه چای تنها با احترام بذارن ج ...

ای قربون دهنت.باید با طلا بنویسن.منم میگم این پذیرایی بی احترامی بود هیچی نمی آورد بهتر بود

دیگه گفتم هر چی باشه تشکر میکنیم بذا به هممون خوش بگذره.اینم بگم وضع مالیش خوبه خونه ۲۰۰ متری بالاشه ...

برا ما بر عکسه کلا خونه مادر شوهرمم 

امسال شانس اورد مریض شدم چون شب قبلش گفته بود مادر زن لیاقت نداره مادر شوهر لیاقت داره شب یلدا دورش پر باشه حالا دختر بیارید بگید برکته میخواستم یه کار کنم تا آخرش اجازه بگیره بعد حرف بزنه که به لطف نیروی خدوم برق مریض شدم 

هر سال دستور میده که چه کسی چی بگیره و همه کارو ما میکنیم مثل یه کلفت

من از شب یلدا خونه مادر شوهرم همین یادمه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اتفاقا برا شب یلدا خوردن و خوراکی خیلی مهمه.میتونست دعوت نکنه.

امسال رفتیم خونه مادربزرگم اینقد میوه و خوراکی بود ک کسی اصلا نگاهم نکرد فقط چایی و تخمه خوردن همه.بیشتر دورهمی بهمون خوش گذشتو گفتیمو خندیدیم شمام کوتاه بیا

امسال رفتیم خونه مادربزرگم اینقد میوه و خوراکی بود ک کسی اصلا نگاهم نکرد فقط چایی و تخمه خوردن همه.ب ...

ماهم هر سال هر جا بریم حتی برنجم میبریم با خودمون. چون نمیخوایم صاحب خونه اذیت شه

عزیزم کسی برای شکم نمیاد خونت.

پذیرایی یک نوع احترام ب مهمونه.من خودم بهترین مهمونی ها هم خیلی کم از هرچیزی میخورم چون رژیمم دائم.ولی عزت و احترام چیز دیگه س.کسی ک حوصله نداره مهمون دعوت نکنه

امسال رفتیم خونه مادربزرگم اینقد میوه و خوراکی بود ک کسی اصلا نگاهم نکرد فقط چایی و تخمه خوردن همه.ب ...

منم خوردن مهم نیس برام.ولی اینکه طرف با همچین پذیرایی ای توهین کنه به شعورم خیلی ناراحت کنندست.دوتا دونه پرتقال و موز برای۶ نفر اونم دستمالی شده

اگه مامان من سنگ تموم نمیذاشت و همچین گدابازی هایی درمی‌آورد بنظرت من الان حرص میخوردم؟

بحث حرص خوردن نیست 

بحثه اینه که اگر ادم چشم و دل سیر باشه از همون چیزایی هم که سر میز بود لذت می برد 

شاهزاده ای چیزی هستید ؟

بعضی هارو که می بینم بیشتر به به طرز فکر مادرم که افکار درست رو بهم یاد داد افتخار می کنم 

یا خدا مادرم هستی!

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...