من ماه قبلی دوتا فولیکول خوب داشتم نشد دیگه این ماه دکتر نرفتم دارو هم نخوردم
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من همینجوری زود باردار میشم همیشه اخرین بار ک ناخواسته بلردارشده بودم کورتاژ شد قلب نداش دوسال بعد دوباره زیر نظر دکتر اقدام ب بارداری کردم یعنی پارسال امپول میزدم قرص هارو میخوردم فولیکول عالی بود اما پری میشدم رفتم عکس رنگی دیدم یکی از لوله هام چسبندگی داشت باز شد تو عکس رنگی ماه بعد بدون دارو باردار شدم نموند ولی بی دلیل ایست قلبی کرد روزیم نبود خدا نخواس💔۸ماهه زایمان کردم دوباره اقدام کردم اولین بار باردارشدم شاید لوله هات چسبندگی داره برو عکس بنداز حتما ی مایعی میریرن اونجا باز میشه
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔