2777
2789
عنوان

شوهرم براشرمهم نیس راجعبش چ فکری میکنم خیلی راحت بهم دروغ میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست
خودشچی فکرمیکنی رمزداده؟؟؟ حق داری حساس بشی شک کنی خودشون باعث شدن اینطوری بشیم زیادبهش اهمیت دادم ف ...

میگم ک برام دیگه مهم نیست

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

من هم عادت کردم هم خیلی سرد شدم دیگه

توروخدای راه حل بدین دیگ محلش ندم سرد بشم بااینکه خیلی اذیتم کرده چراسردنمیشم! اینم میدونم دوسش، دارم

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توروخدای راه حل بدین دیگ محلش ندم سرد بشم بااینکه خیلی اذیتم کرده چراسردنمیشم! اینم میدونم دوسش، دار ...

این راه حل نمیخواد عزیزم خود به خود سرد میشی متاسفانه یا خوشبختانه

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

چون میدونن مجبوریم تحمل کنیم شون . میگن اگه رفته بود تا حالا رفته بود . برا منم اوایل کلی گریه میکرد ...

دقیقا منم ازدواج دومم واینم میدونه

من تمام وجودم شک و نفرت . می‌خوام حالا ک اون درست نمیشه ،، این حس رو ب خودش منتقل کنم . تا الان خیلی بهم اعتماد داشته ، چون حتی شماره ناشناس بهم زنگ میزد بهش میگفتم . .... چند روزه خواهرم سیم جدید گرفته ، الکی مثلا مزاحم منه....  هی زنگ میزنع و قطع می‌کنه ...امروز هم برا خودم گل میخرم فکر کنه کسی بهم داده برا روز زن .... ( چون می‌دونه من ب گل پول نمیدم شک می‌کنه ) . می‌خوام تک تک احساس منفی ک ب من وارد شده رو ب خودش منتقل کنم

این راه حل نمیخواد عزیزم خود به خود سرد میشی متاسفانه یا خوشبختانه

کاش امیدوارم سردبشم طوری ک دیگ نبینمش 

من تمام وجودم شک و نفرت . می‌خوام حالا ک اون درست نمیشه ،، این حس رو ب خودش منتقل کنم . تا الان خیلی ...

شوهرم اونقدربهم اعتمادداره ک یلحظه ام شک نمیکنه کاری کنم ولی بقول شمااونقدرحس منفی بهم داده دارم داغون میشم بیام تلافی هم کنم بدترمیسه

توروخدای راه حل بدین دیگ محلش ندم سرد بشم بااینکه خیلی اذیتم کرده چراسردنمیشم! اینم میدونم دوسش، دار ...

گوشی تو رمز داره ؟؟ . من قبلا نداشتم ، جدیدا گذاشتم . ازش هم اصلا نمیپرسم چرا دیر اومدی ، کجا میری و..... تمرین میکنم سرد و بی تفاوت بشم . چون خیلی زور زدم اصلاح بشه ولی نشد . 

من تمام وجودم شک و نفرت . می‌خوام حالا ک اون درست نمیشه ،، این حس رو ب خودش منتقل کنم . تا الان خیلی ...

اینامیدونن مااهل این مسائل نیستیم 

گوشی تو رمز داره ؟؟ . من قبلا نداشتم ، جدیدا گذاشتم . ازش هم اصلا نمیپرسم چرا دیر اومدی ، کجا میری و ...

خیالشون راحت ما مث بقیه نیستیم خودشون.. ازخدامیخوام اگرکاری میکنه رسوابشه

اینامیدونن مااهل این مسائل نیستیم

ارع . ولی اینهمه اعتماد اصلا خوب نیست . اینا باید احتمال از دست دادن ما رو بدن. می‌خوام چند درصد ذهنش درگیر شک و شبهه بشه . ما خودمون مقصر بودیم ....‌‌ الان خیال میکنن چ اش دهان سوزی ان.... 

گوشی تو رمز داره ؟؟ . من قبلا نداشتم ، جدیدا گذاشتم . ازش هم اصلا نمیپرسم چرا دیر اومدی ، کجا میری و ...

اره عزیزم داله ولی هروقت خواست راحت دادم بهش چک کنه اثلا گوشیمو چک نمیکنه فقط دوسه بار

ارع . ولی اینهمه اعتماد اصلا خوب نیست . اینا باید احتمال از دست دادن ما رو بدن. می‌خوام چند درصد ذهن ...

اره ولی مانخواستیم مث خیلیا باشیم شرط انسانیت تعهد بخاطر خودمون هرغلطی نمیکنیم ولی راست میگی طرف بفهمه ممکن ازدست بده طوریشده شوهرم میگ هرطوردلت فکرکن دیده نمیرم

چقدر مثل منی . شوهر منم چک نمیکنه .

چندوقت وقتی پیششم بجااینکه دل تنگ بشه بخوادبیشترپیش باشه زودترمیخوادبره بیرون یا بهانه میاره کاردارم وقت ندارم