2777
2789
عنوان

واسه شوهرم ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 46 پست
چه ربطی داره مگه جمعیت زیاد باشه میشه دهات؟ کجایی هستید مگه کورد و لر که میدونم عروسیاشون شلوغ نباشه ...

ما لریم اما خیلییییی ساله که عروسیامون در حد ۴۰۰ نفرن 

نه اینکه فامیل نداشته باشیم دعوتی نمی‌دیم 

شوهرمم رفته بود همسایه پدر بزرگ و دختر دوست دختر خاله و .... همه رو دعوت کرده بود از روستا اومده بودن 

من قبول دارم عروسیم شبیه به هیچکدوم از جشنهای ۲۰ سال اخیر فامیلم نبوده ، اما نباید اینجوری بگن دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید تمام قد دفاع کنی

ب برادرت بگو تو اگه موقع ازدواجت عرضه داشتی همینقدر مهمون دعوت کن.

زنداداشت هم هیچ اجازه ای نداره حرف بزنه

باید در زندگی جوری برخورد کنی نتونن ب شوهرت کمتر از گل بگن.

ب داداشت بگو تو عرضه داشته باش پولدار بشو اصن تو کشتی جشن بگیر

تعجبم که فک میکنید خلوت بودن و بی‌کس‌کاری افتخاره!!!!

طرف ما که وقتی بخوان از کسی تعریف کنن میگن خانواده‌داره یا ب اصطلاح خودمون (طایفه‌داره)

ما کسی که رفتوآمد نداشته باشه و ارتباطاتشون کم باشه برامون جالب نیست و گاهی متاسف هم میشیم.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
ما لریم اما خیلییییی ساله که عروسیامون در حد ۴۰۰ نفرن نه اینکه فامیل نداشته باشیم دعوتی نمی‌دیم شوهر ...

خدایا من فک کردم تاجیک هستی وگرنه عجیبه لر باشی و طیفه‌دار بودنو مسخره کنی!!!

داداشت یه تازه‌به دوران رسیده‌ی چیپ هست.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
پس حتما رسم حرف مفت زدن راجب مراسمی که داماد تنهایی به دوش کشیده رو هم نداشته باشید😐

عزیزم برادرای خودمم همین خرجها رو دادن 

ما برای نامزدی و عقد و حنابندون و عروسی با هزینه داماده

ما نامزدی هم خودمون خرج دادیم ، شوهرم فقط عقد و عروسی رو گرفت 

عقد هم خودش خواست ما گفتیم نمی‌خواد 

باید تمام قد دفاع کنیب برادرت بگو تو اگه موقع ازدواجت عرضه داشتی همینقدر مهمون دعوت کن.زنداداشت هم ه ...

عزیزم  داداشم متاهله ، ۱۲ سال پیش تو بهترین تالار جشن گرفت با ۴۰۰ نفر دعوتی 

وضع مالی شم خیلی خوبه 

من بهتون گفتم خانواده شوهرم با ما متفاوتن من اینو قبول دارم 

اینکه میگه جمعیت دعوت نمی‌کرد بخاطر اینه که اصلا فامیل دو تا خانواده جور در نمیان باهم 

خودمم ازین موضوع خیلی ناراحت بودم اما شوهرم دعوتی داد منم هیوی نگفتم 

من میگم نباید به روش بیارن

خدایا من فک کردم تاجیک هستی وگرنه عجیبه لر باشی و طیفه‌دار بودنو مسخره کنی!!!داداشت یه تازه‌به دوران ...

عزیزم من با خانواده شوهرم خیلی متفاوتیم 

به خواست خودم باهاش ازدواج کردم 

تو جشن عروسیمون آنقدر دعوتیاشون بالا بود و تفاوت فاحش داشتیم که خودمم ناراحت شدم 

اما شوهرم از همسایه پدر بزرگش تو روستا هم کم نکرد 

فقطم فامیلش نبودن ، هرررر کسی که خاله و عمه و عمو و داییش میشناختن دعوت کرد 

مشکلدازشماست همچی باید میشستیشون که جرات نکنن دیگه به شوهرت چپ نگاه کنن بعدشم به زنداداشت بگو تواین ...

متاسفانه من آنقدر جا خوردم که این حرفهارو زدن که هنگ کردم 

اما من می‌دونم شوهرم واسه اینکه جشن بگیره چه بدبختی رو تحمل کرد ، الآنم آنقدر اعتماد به نفسش کمه که هر جشنی از فامیلامون میریم ، زود بلند میشه و ناراحت میشه ، میگه چرا جشن من به چشم هیچکس نیومد ، چرا همه از جشن فلانی تعریف میکنن اما کسی اسم جشن منو نمیاره 

اطرافیان من جشنهایی مثل جشن منو نمیپسندن من اینو میدونستم 

اما دوست ندارم به روش بیارن

ما لریم اما خیلییییی ساله که عروسیامون در حد ۴۰۰ نفرن نه اینکه فامیل نداشته باشیم دعوتی نمی‌دیم شوهر ...

والا 400 نفر کم نیست اصلا تازه تعداد زیاد مهمون یا کم بودن مهمون نه باکلاسیه نه بی کلاسیه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
متاسفانه من آنقدر جا خوردم که این حرفهارو زدن که هنگ کردم اما من می‌دونم شوهرم واسه اینکه جشن بگیره ...

خخب تو حداقل از جشنت تعریف کن جلو شوهرت بنده خدا به چه چیزایی که فکر نمیکنه تو باید کنار باشی دیگه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
خخب تو حداقل از جشنت تعریف کن جلو شوهرت بنده خدا به چه چیزایی که فکر نمیکنه تو باید کنار باشی دیگه

آخه بدبختی اینه که عروسیمون باب دل خودمم نبود 

اینو می‌دونه ، اما دوست ندارم کسی اذیتش کنم یا این احساس کمبود همیشه باهاش بمونه

آخه بدبختی اینه که عروسیمون باب دل خودمم نبود اینو می‌دونه ، اما دوست ندارم کسی اذیتش کنم یا این احس ...

دیگه وقتی توپیشش میگی ناراضیمو بقیه هم همینو هی بزنن تو سرش چطور میشه که این احساس بد باهاش نمونه، چیزی که. گذتشه گذشته حداقل نزار شوهرت سرخورده بشه