2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلش ۲ روزه نامزد کردم الان درحال تصمیم گیریم ک جداشم

چی بگم عزیزم خیانت خیلی درد داره هر انداه ای که باشه به هر شکلی که باشه 

ولی در نهایت خودت هستی که برای زندگیت تصمیم میگیری

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
چی بگم عزیزم خیانت خیلی درد داره هر انداه ای که باشه به هر شکلی که باشه ولی در نهایت خودت هستی که بر ...

😭 خیلی دوسش دارم میترسم همه چیو ک بهم زدم، بعدش باز یادش بیوفتم  هنوز نمیدونم چیکار کنم

شوهرتو دوس داری؟

ن ندارم . ولی یه سری خوبی ها داره ک منو تو زندگی نگه داشته و البته بچه هم دارم . . ..  فقط دارم ب تلافی فکر میکنم . ن ک خیانت واقعی کنم ،، می‌خوام اون اینجوری فکر کنه . .... 

تو میگی تازه نامزد کردی ،، ببین ممکنه اون دختر مربوط ب گذشته شوهرت باشه و حالا ک با شما ازدواج کرده ، میخواد رابطه قبلی رو از بیخ تموم کنه ، خرده حسابی چیزی شاید داره با اون .... شاید قصد ادامه ندارع. مثلا شاید میخواد قانعش کنه ک ب درد هم نمی‌خوردن.... و هدف خاصی ندارع . بنظرم کمی مهلت بده 

اره برا دوسه روز قبل نامزد کردنمون بوده دارم دق میکنم

ی چیزی بگم..هیچ وقت فراموش نمیشه.ولی اینقد بهش فک میکنی تا نابود میشی.از همراه من ریز مکالماتشو نگاه کن.ببین دیه زنگ پیامی داشت

😭 خیلی دوسش دارم میترسم همه چیو ک بهم زدم، بعدش باز یادش بیوفتم هنوز نمیدونم چیکار کنم

پشیمونه ؟ 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
ن ندارم . ولی یه سری خوبی ها داره ک منو تو زندگی نگه داشته و البته بچه هم دارم . . .. فقط دارم ب تل ...

نمیدونم😭 ولی حالم بده زیاد بروز نمیدم پیش نامزدم فقط دارم دیونه میشم

اره برا دوسه روز قبل نامزد کردنمون بوده دارم دق میکنم

عقد هستید یا نه فقط نامزدی،اگه عقدی ،ک خب ببین تا چه حد بوده خیانتش،باهاش بشین منطقی صحبت کن،چون وقتی وارد زندگی بشی همش این شک و ترس رو داری ک الان داره خیانت میکنه،ناخودآگاه  میشی کنترلگر و این خوش میشه استارت خیانت های بعدی،پس قبل این ک وارد زندگی بشی حل کن این مشکل رو،اگه قابل بخشش بود ببخش ولی نه به راحتی ک بخواد باز تکرار بشه 

عقد هستید یا نه فقط نامزدی،اگه عقدی ،ک خب ببین تا چه حد بوده خیانتش،باهاش بشین منطقی صحبت کن،چون وقت ...

عقد نیستیم، نامزد هستیم

عزیزم زیر بار نمیره میگ این چت برا من نبوده  گوشیمو و دادم دست کسی  اصلن زیر بار نمیرهه