2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم برام ده زده

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواسته دلتو به دست بیاره دیگه برو باش یه انگشتر بخر حالشو ببر عکسشم بذار ما نگاه کنیم کیف کنیم🤩

ده که انگشتر نمیشه دوست دارم به پوستم برسم اونم میترسم بعدابگه چرا این کاروکردی واسه کی کردی ازاین حرفا میزنه

دیگه این وسط یکی باید غرورش بزار زیر پا پیش قدم بشه برا آشتی حالا اون که ده زده تو زنگ بزن بگو چرا اینقد زیاد زدی و ازاین حرفا سر صحبت باز کن شاید پول بخاطر روز زن برات فرستاده 

دیگه این وسط یکی باید غرورش بزار زیر پا پیش قدم بشه برا آشتی حالا اون که ده زده تو زنگ بزن بگو چرا ا ...

اخه دعوامون شد هم سرمو زد به دیوار هم حرفای خیلی بدی بهم زد که حتی دخترم از حرفای باباش به گریه افتاد به باباش گفت اینطوری نگو مامانم اینجوری که میگی نیست . اصلا نمیتونم ببخشمش حتی الانم که چندروزه باهاش قهرم عین خیالم نیست وبرام مهم نیست یجورایی ازچشمم افتاد

یعنی هر چند وقت میاد خونه؟ اون خانوم راست میگه. پیامک بزن بگو چرا پول زدی؟ هم آشتی میشه هم تکلیفت دس ...

همون روز که رفت پیام دادم کلی فوحشش دادم باورت میشه دیگه حتی دستم نمیره سمت اینکه بخوام بهش پیامم بدم راستی چندروز دیگه تولدمم هست فکرکنم اینوزده که بعدا اشتی کردیم بگه من هم کادوروززن وهم تولدتو دادم