2777
2789
عنوان

😔نامزدم به ی دختر زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 63 پست
هی پنهون نکن گنداشو بعد عادت میکنیدردت میشه دوتایکی گند زدناش یکی اینکه پنهون کنی گندزدناشوالان به خ ...

من گفتم همون بار اول ولی هیچ کس حرفم باور نکرد گفتن تو حساسی الان با دوتا بچه دارم دق میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هه همسره منم یه ماه به اکسش پیام میداده و‌بعد یه ماه یهو پیامش دیدم و تا چقدر انکار کرد بعدش دید فایدع نداره عذرخواهی کرد انتظاز داشت فرداش همه چیزو فراموش کنم از خودم بیشتر بهش اعتماد داشتم 

ولی دیگه هیچ وقت نتونستم بهش اعتماد کنم😏

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 

تاپیکتو دیدم یادم به اون تاپیکی افتاد که شب نامزدیش گریه کرده بود بخاطر توجه نامزدش به دختر خالش رفتم تو تاپیکات دیدم تو خودشی  بهم بزن نامزدیتو حس میکنم نامزدت خیلی رو هواس سرگردونه بین اینکه میخوادت یا نمیخوادت دوست داره متاهل بشه یا مجرد بمونه

چیکار کردی بعدش میشه تاپیک ی دونه مونده ب اخر منم بخونی من چیکار کنم از دیشب تا الان ی آب هم لب نزدم ...

هیچی شوهر من آدم خوبی بود برام 

همیشه نمونه بود وخیانتش وحشتناک برام گرون تموم شد 

من بخاطر تمام خوبیاش کنارش موندم وبهش فرصت دادم تا یه بار دیگه منو داشته باشه

فقط یکبار

هیچی شوهر من آدم خوبی بود برام همیشه نمونه بود وخیانتش وحشتناک برام گرون تموم شد من بخاطر تمام خوبیا ...

من شوهرم نمیدونم بهم خیانت کرده یانه ولی بشدت هیز تو همه مجلس ها خیابون خیلی جلب توجه میکنه برای خانم ها اونا هم نگاهش میکنن

من شوهرم نمیدونم بهم خیانت کرده یانه ولی بشدت هیز تو همه مجلس ها خیابون خیلی جلب توجه میکنه برای خان ...

بعضیا واقعا نمیتونن کنترل کنن دست خودشون نیست تا حالا در موردش باهاش صحبت کردی گفتی هر بار نگاه زنا میکنی احساس ناامنی میکنم دلم میشکنه وفلان وفلان؟

بعضیا واقعا نمیتونن کنترل کنن دست خودشون نیست تا حالا در موردش باهاش صحبت کردی گفتی هر بار نگاه زنا ...

گفتم ولی بی فایده اون قبول نمیکنه که هیز میگه نگاه من بی معنی هست هربارم گفتم دعوا بدی کردیم اون میگه بهم تهمت میزنی

هی پنهون نکن گنداشو بعد عادت میکنیدردت میشه دوتایکی گند زدناش یکی اینکه پنهون کنی گندزدناشوالان به خ ...

یا خدا اخرش مجبورش کردم حقیقتو بگه😐اینا باهم کار داشتن 

نامزدم ۲۲ سالشه زنه ۴۰ سالشه اون وقت زشتتت خیلی زشته

🤐😐گف قبلن مشتریش بودم اخه زنه فروشندس گف خلستم بدونم باز چیزی برای فروش نداره

اخه تو پیاماشم گفته بود برای فروش چیزی داری یا ن

[QUOTE=365175502]تاپیکتو دیدم یادم به اون تاپیکی افتاد که شب نامزدیش گریه کرده بود بخاطر توجه نامزدش به دختر خالش رفت 

یا خدا اخرش مجبورش کردم حقیقتو بگه😐اینا باهم کار داشتن 

نامزدم ۲۲ سالشه زنه ۴۰ سالشه اون وقت زشتتت خیلی زشته

🤐😐گف قبلن مشتریش بودم اخه زنه فروشندس گف خلستم بدونم باز چیزی برای فروش نداره

اخه تو پیاماشم گفته بود برای فروش چیزی داری یا ن

من گفتم همون بار اول ولی هیچ کس حرفم باور نکرد گفتن تو حساسی الان با دوتا بچه دارم دق میکنم

متاسفم ناراحت شدم خدا به دلت آرامش بده

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند