برای چشم زخم دعا نوشته و یه بطری آب داده که تو حموم بریزم رو سرم ، ولی من اصلا به این دعاها اعتقادی ندارم میخوام آب بریزم بره ، به نظرتون کار درستی میکنم ؟
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید روی اون آب سوره های ناس و آیت الکرسی و دعای چشم زخم خونده شده باشه
من قبلاً خودم انجام دادم ولی از دعا نویس نگرفتم خودم روی آب خوندم و باهاش غسل کردم
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
وقتی اعتقاد نداری چرا رفتی!؟ برای چشم زخم حرز جواد خوبه و اینکه
حرز رو باید خرید؟
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
من یه مدت همش سرم درد میکرد ، گلوم درد میکرد هر روز یه جام درد میکرد ، خالم یه دعا نویس میشناسه مامانم بهش گفته رفته از اون دعا گرفته 🤦♀️ دعا نویس گفته به خاطر چشم زخم
بله عزیزم از یه آدم مطمئن باید بخری چون آداب خاص داره نوشتنش
من واسه پسرم خریدم ۴۵۰ خیلی تاثیر داشت
من یه مدت همش سرم درد میکرد ، گلوم درد میکرد هر روز یه جام درد میکرد ، خالم یه دعا نویس میشناسه ماما ...
خودت واسه چشم زخم صدقه بده ، بعد آیت الکرسی بخون و ۴ قل ، آیت الله بهجت هم دستورات رفع چشم زخم رو داره