2777
2789
عنوان

واقعا اینجور رفتار زشت نیست

200 بازدید | 15 پست

اینقد اعصالم خورد میشه از این جوری رفتار کردنشون دختر خاله شوهرم ...زنو شوهر هر دو تحصیل کرده هستن ها یبار برا تولدشون با شوهرم تو اون سرما رفتیم گشتم مجسمه خریدم  بهشون که دادیم  از شوهرم فقط تشکر کردن ودیشب هم یه گلدان برگ موزی بزرگ داشتم بردیم براشون  باز از شوهرم تشکر کردن واقعا چقد زشته اخه والا من بودم از هردوشون تشکر میکردم ادم دلخر میشه کاش هیچ وقت رفت امد نمیکردیم فقط  اینا نیست ها  منو از خودشون حساب نمیکن مثلا چه خاله هاش چه بقیه مثلا میگن چای میخوری از شوهرم از بقیه میپرسن  ولی به من نمیگن چه کار زشتی میکنن از دیشب اینقد اعصابم خورد اون از رفتار شوهرم باهاش قهرم کاش دیگه اشتی نکنم ببخشید بچها یکم حالم بد بود اینجا پست گزاشتم سر کارهستم اصلا حواسم جمع نیست رفتم خونه جواب همتونو میدم 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ بیشعور 

رفت و آمد نکن باهاشون 

وقتی همیشه اینجوری رفتار میکنن و تورو از خودشون نمیدونن چرا میری و هدیه هم می‌بری؟

اگه شوهرت درک داره و پشتت در میاد عین همینارو بگو بهش و بگو ک دیگه نمی‌خوای باهاشون معاشرتی داشته باشی.

اما اگه طرف اونارو میگیره بهتره غیر مستقیم رابطتو کم و کمتر کنی تا جایی ک اذیت نمیشی.

هر بار ی بهونه ای بیار واسه نرفتن.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

اینجور افراد رو باید بدتر از خودشون باشون رفتار کنی اول اینکه سعی کن کمتر رفت و آمد کنی و اینکه مثلا موقعی که دارن که بات حرف میزنن یهو وسط حرفشون خودت رو به کار دیگه مشغول کن و کم اهمیتشون کن وقتی هم اومدن خونتون همینطور به شوهراشون فقط تعارف کنه 

مودب بودن با آدم بی تربیت حماقته

واااا من بودم دیگه پامو خونشون نمیزاشتم

این شوهر نفهمم هر بار که میگم نمیام اینجوری رفتار میکنن فقط دعوا مون میشه میگه از خانواده خودت بودن میرفتی اعصاب نمونده دیگه برام 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
اینجور افراد رو باید بدتر از خودشون باشون رفتار کنی اول اینکه سعی کن کمتر رفت و آمد کنی و اینکه مثلا ...

اره دقیقا حرف دلمو زدی  کاش شوهر میفهمید بی احترامی به من به خودشم حساب میشه 

چ بیشعور رفت و آمد نکن باهاشون وقتی همیشه اینجوری رفتار میکنن و تورو از خودشون نمیدونن چرا میری و هد ...

میدونی شوهرم وقتی خانواد بگن میره ها سر نقطه کوه ولی بهش راجب اینا نگفتم  الان باهاش قهرم حرف نمیزنم باهاش ولی یه چیزی اینا یبار اومدن خونمون یه بسته شکلات اوردن تازه یه دونه ازشو خورده بودن  😒 شوهرم میگه نباید دست خالی بریم از بگه نبر دیگه جنگ میشه ولی من شخصه خودمو میگم اگه اونا بیارن من از هردوتاشون تشکر میکنم 

حق داری ناراحت بشی...سعی کن کمتر باهاشون رفت و آمد کنی

اره واقعا به هروی بگی متوجه کار زشت اونا میشه شاید خودشونم میفهمن  ولی مهم نیست براشون 

بنظر من حق داری دیگه باهاشون رفت آمد نکن

واقعا کاش شوهرم ادم بود میفهمید من هنوز قرار باهاش حسابی دعوا کنم دیگه نرم دورشون 

چرا میری‌پیش شون؟

شوهرم خانواده دوست 

میدونی شوهرم وقتی خانواد بگن میره ها سر نقطه کوه ولی بهش راجب اینا نگفتم الان باهاش قهرم حرف نمیزنم ...

شما تربیتت درست بوده،

باید هم تشکر کرد از هر دو طرف.

حالا اونا یبار اوردن شما هم دوبار بردین دیگه جبران شده.نیاز نیس هر بار دست پر برین.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...