2777
2789

من دخترم ۵ سالشه دومی رو باردارم. شرایط اقتصادیم خوبه.خونه و ماشین و حقوق کافی داریم الحمدلله.خودم خیلی از بچه دوم میترسم اما دلمم نیومد دخترم تنها بمونه.نمیدونی چقدر دلم براش میسوخت چون خیلیم مظلوم و تنها بود.بچه های اطرافش همه دوفرزندی بودن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته این سه تایی که من دیدم هر سه تا بچه بررگتر پسر بوده ، شاید دخترها مهربون تر باشن با بچه ی کوچو ...

ب تربیت پدر مادر هم ربط داره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه من فعلا تک ، واقعا خیلی اذیت میشه از تنهایی . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
گربه که خرجش بیشتر میشه بیماریهم منتقل میکنه شپش و انگل و اومدیموگربه هه مرد بعدش چی .همدم تنهایی بچ ...

والا راستشو بخوای اینا همش احتماله

از کجا معلوم پشت و پناه هم نشن

حرفای بی پایه و اساس میزنید که فقط تو تبلیغات فرزنداوری میبینم

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

اسی یک کلام ختم کلام

پول داری بیار نداری نیارر

با احترام تمام اونایی که میگن بچه روزی میاری چرتوپرت میگن و پشتشون گرمه به یه جایی

میتونی ایندشو تضمین کنی؟

اگر خونه داری ماشین داری درامدتون خوبه و میتونید تو ۱۰ سالگی ۱۲،۱۴ و ... کلاس های مختلف بفرستیشون اره بچه بیار خیلیم خوبه

ولی اگه نداری نیار چون هیچ برکتی در کار نیست

برکت لابد اون خرتوپرتای زمان بارداریه که به مادرا میدن ولی اون بچه قرار بزرگ شه خواسته هاشم همراه باهاش بزرگ میشن

تک فرزندی اصلا خوب نیستاکثر تک فرزند ها هزاران اخلاق عجیب و غیر نرمال دارننمیتونن خیلی کار گروهی کنن ...

این چرتوپرتا رو تنهایی به نتیجه رسیدی یا منبعیم براش داری چون اطرافم چندتا تک فرزند هستن ولی این چرتوپرتایی که گفتی درموردشون صدق نمیکنه

سلام گلم تک فرزندی باعث میشه ب نظرمکلی آسیب به بچه برسه واقعا...

اگر نی تونید حتما ۱دیگه حداقل بیارید 

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃