2777
2789
😐😐😐😐😐 خداروشکر تاپیکِ خیطی ندارمتاپیکای منو چرا میبینی خیلی بیکاری پس😂😂😂😂ازین به بعد باید ت ...

حالا لازم نیست دم به دقیقه ویژگی های زندگیت و تربیت پدر و مادرت و با این الفاظ نشون بدی

تا شما تصمیم بگیری و اقدام کنی و بچه بیاری پسرت ده سالشه.دوتا بچه با تفاوت سنی ده سال قراراپه به چه درد هم بخورن؟بچه شما تنهاس،دوست میخواد تو این سن.واقعا اگه کسی قصدش تک فرزندی نیس زود و با فاصله سنی کم باید اقدام کنه وگرنه که دو تا تک فرزند تنها خواهند بود در عمل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما ننه باباشون معتادن و عقبه خوبی ندارن ماداریم از ادمای متوسط جامعه حرف میزنیم ربط میدن به زباله ...

صددرصدمیشه ولی سخته 

من ۱۰سال بچه دارنشدم باورت میشه آخربرج کم میاوردیم حتی قرضم میکردیم ولی الان خداروشکر دوتا بچه دارم واون وضعیت روندارم

ولی بازم پیشنهاد نمیکنم بخاطر سختیاش برای مادر

روزی بچه رو خدا میده شما چطور قاطعانه میگید صد درصد شرایطش بدتر میشه؟؟؟ یعنی روی حکم خدا هم دستور صا ...

حالا برعکسش ک شما طرفشوگرفتی رو هم بگو شاید شرایط بدتر شد اونوقت چی میگی خداب ادم عقل داده باتوجه ب عقلش و اون چیزی ک میبینه تصمیم بگیره

البته اینم مد نظر داشته باش حتی اگر بچه دیگه هن بیارید اونم یه سنی که رسید باز بهانه بچه رو میگیره

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بله همینطور که رها کرده و رها میکنه دور و برمون زیاد دیدیم فکر نکنین این دنیا عدالت داره یا خدا اون ...

نه باورنمیکنم فقط ادمان که بدزندگی میکنن .مثل پدرخودم استخدام شرکت دولتی شد ولی نرفت سرکار بعدهی میناله که غچفلان بودم فلان شدم رفت معتادشد بعدگفت جوونیم خراب شد و....

روزی بچه رو خدا میده شما چطور قاطعانه میگید صد درصد شرایطش بدتر میشه؟؟؟ یعنی روی حکم خدا هم دستور صا ...

اره همه به ما خم همینو گفتن 

اما الان میبینم روزی شو باباش باید بده و گرنه اون باباش بمیره کسی نیست توف کف دستمون بندازه

یعنی ممکنه خدابنده شو رهاکنه بدون رزق وروزی ؟

این یه مسئله اعتقادی هست و نمیتونی کسی رو قانع کنی گلم بحثش فایده نداره

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
حالا لازم نیست دم به دقیقه ویژگی های زندگیت و تربیت پدر و مادرت و با این الفاظ نشون بدی

فعلا که شما از اول تاپیک شخصیت نداشتتو به رخ کشیدی.

من چون به اندازه شما بیکار نیستم کاربریا یادم‌نمیمونه احتمالا روزی دعوای بدی باهاتون کردم و قهوه ای شدین که بهتون زور برداشته ولی اگر منم یادم‌میموند عمرا روتون ریپ میزدم🤢🤮🤮🤮

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

آره گلم فهمیدم شوخی کردم. به نظر من ۲ تا بچه به فاصله ۲سال خوبه بیشتر از این تعداد بچه توجه مادر پدر ...

نمیشه عزیزم دوستای من بعضیاشون سه تا و چهارتا دارن بارها ازشون پرسیدم میگن اینقدرکه تو درگیر دوتا بچه هاتی ما نیستیم خودشون باهم بازی میکنن مشکلاتشونو حل میکنن مثلا پسرش 16سالشه تمام تکالیف داداش کلاس اولیش بااینه مادرشم درس میخونه حالا من دارم طب میخونم سالن ماساژ دارم کار کرم و ژل و... هم توخونه انجام میدم همش درگیر کلاس اولیمم 

دکترعزیزی گفت اگر بچه اول رو درست تربیت کنید ده تای دیگه هم بیارید مثل اولی تربیت میشه و مشکلات پدرمادر کمتر

من توشهر غریبم خیلی پشیمونم میگم کاش چهارتا داشتم بزرگ میشدن دور و برم شلوغ میشد 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
پس بدترتا وقتی بچه بزرگ نکردید چرا راجب این موضوع چنینی حرفی رو بیان میکنید؟؟؟؟؟؟من پسرم رو میبرم مح ...

دوست عزیز 

اولا یک ذره آروم باش حرف منم بشنو 

از اول تاپیک داری منو میکوبی

من نگفتم همههههه تک فرزند ها اینطور هستن 

گفتم اکثرا!!!

هنوزم سر حرفم هستم بله تربیت مهمه ولی سازش تک فرزند ها با جامعه و مشکلات خیلی کمتر از بچهاییه که یک خواهر یا برادر داشتن

ببخشید ، خودم بچه ندارم ،حق نظر هم ندارم؟؟؟ خدایی دیگه شما خیلی تندرو هستید 

انشالله بچتون سلامت و موفق باشه 

من به استارتری حرفمو زدم که قصد بچه دوم داره ، نه به شما که تک فرزند داری.

از اول تاپیک داری به من توهین میکنی و هر جور دوست داری حرف میزنی

عیسی به دین خود موسی به دین خود

نظرتون به استارتر بگو 

چیکار به نظر بقیه داری ، من اصلا از نظر شما غلط گفتم ، نظرمه دیگه در نهایت به شما هم مربوط نیست

موفق باشی❤️

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

درست صحبت کناینش ب خودم مربوطه خودم واس ایندش تصمیم میگیرم شماهم برو اقدام کن واسه سونی وچهارمی ی و ...

اینم به خودم مربوطه من بابچه اوردن شماکاری نداشتم فقط گفتم گربه همدم نمیشه برابچه استارتر شماربطش دادی به خودت و زباله گردا و دوقوزاباد سفلی الانم بروپی کارت خدافظت