2777
2789
نیسم و مشکلیم نداشتم اگر بودمچون مارو پد رو مادر تربیت کرده یادمون داده با توهین به بقیه کمبود های م ...

واقعا خوشتون میاد دعوا کنید؟

من نظرمو راجع به تک فرزند ها گفتم همین

توهین و کمبود و ...رو شما اضافه کردی به حرفم

چرا یاد نمی‌گیرید همیشه نظر مخالف شماهم وجود داره؟ باید اعدام کنید طرف رو؟

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی ک توی سطل زباله دنبال غذا میگردن خداندارن رزق وروزیشونو بده؟

چرافقط اونارومی بینید چرا کمکشون نمیکنید فقط شعارمیدید حاضربودی از اجیل شب یلدات واسراف مهمونیای چشم وهم چشمی ولباس هندونه ایت بگذری  یا ازطلاهات بفروشی کمکشون کنی بعدابیاحرف بزنیم 

جالبه بچه باحیوونات باشه بهتره ؟انسان باگربه فرق داره چیه الان مدشده گربه وسگ .همون هاری کشنده هست . ...

از کجا با این اوضاع گل بلبل الان که مردم در فقرن اکثرشون ایندش درست باشه

والا  به نظر من اگه  میتونی 

خورد وخوراکشو تامین کنی حتما بیار 

منم تلان دومی رو باردارم ۳۱سالمه 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

بچه تنهاست اگه یکی بیاری سرگرم میشه باهشت سال اختلاف سنی، اونم بزرگ شدن هرکی راهشو جدا میکنه میره یه سمت دیگه درد و غصه اش میاد سمت شما 

خرج و هزینه میادسمت شما تابزرگش کنی، 

پولشو داری بیار

نداری نیار چون باعث میشه یسری چیزا براش کم بزاری مادی و معنوی بعدا داستان شه

صد درد صد شرایطش سخت تر میشه اگه شرایطش سخت تر شد شما خرجشو میدیاون وقت میگی غلط کردی دومی رو اوردی ...

اصلا به ما ربطی ندارد

ایشون پرسیده به نظرتون بچه بیارن یا نه

همه هم نظر میدن در نهایت خود ایشون مسئول تصمیمشه

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من 41سالمه دوتا دارم اولی دقیقا هشت سالش بود ودیگه تصمیم نداشتم مثل پسرشما همش میگفت تنهام دومی روهم آوردم اولی 14سالشه دومی 7پشیمونم به شدت میگم کاش 4تا داشتم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

واااای چقدر تو منی یا من توام

من که افسردگی گرفتم چند ماهه هم پسر ۸سالم همش گریه می کنه می کنه میگه بچه کوچولو بیاریم هم خودم واقعا دلم

می خواد اما شوهرم میگه از شرایط اقتصادی می ترسم به سنمونم دیگه نمی خوره

من ۳۸ ام شوهرم ۴۰

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

تک فرزندی خوب نیس اما بچه الان به پسرت آسیب می زنه بچه تازه متولد شده توجه شدید می خواد که به نسرت ننی رسی از درس و همه چی هم می مونه اون بچه هم هن کلامش و هم بازیش نخواهد شد. 

من توهین نکردم شاید سوءتفاهم شده و نتونستم منظورمو برسونمولی حرفم عین حقیقته شما از هر روانشناسی هم ...

اگرم منظورت نبوده اما کاملا اینجوری به نظر میاد خوب به خود شمام بگن آنرمال بهت برمیخوره خیلی بچه های تک هم هستن مودب و خانوم خیلیا هم هستن پر جمعیت که دو کلمه صحبت نمیتونن بکنن !

اخه اختلاف سنی‌شون زیاد شده 

بیاری هم پس فردا همش میگه این کوچیکه ب درد من نمیخوره 

مث خواهرزاده های من ک اصن همو درک نمیکنن

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

والا به نظر من اگه میتونی خورد وخوراکشو تامین کنی حتما بیار منم تلان دومی رو باردارم ۳۱سالمه

مگه بچه فقط خورد خوراکه 

نون خشک و نون خالی هم جز خورد و خوراک حساب میشهپس مردم چون نون میتونن بخرن بخورن بچا بیارن