2777
2789
تک فرزندی اصلا خوب نیستاکثر تک فرزند ها هزاران اخلاق عجیب و غیر نرمال دارننمیتونن خیلی کار گروهی کنن ...

این حرفای شما هیچ پایه علمی و تخصصی...نداره

و صد البته چرت و پرت محضه

اگر دوس دارید چند تا بچه داشته باشید مشکلی نیست ولی نمیدونم چرا با توهین به تک فرزندا میخواید خودتون رو اروم کنید؟؟؟؟؟؟؟

چی ازتون دزدیده شده که با توهین و تهمت میخواید به دست بیارید؟؟

امان از حقارت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تک فرزندم همیشه دلم خواهر و برادر میخاست یه خانواده بزرگ و پرجمعیت.

منم فقط یه داداش دارم خیلی دلم خواهر میخواد خانواده شلوغ پرجمعیت مناسبتها همش تنهاییم برادرمم مشکل اعصاب داره دوقطبیه زیاد حالش خوب نیست همیشه دلش برادرمیخواسته همش وابسته پسرودخترای فامیل بودیم به زورنگهشون میداشتیم خونمون

این حرفای شما هیچ پایه علمی و تخصصی...ندارهو صد البته چرت و پرت محضهاگر دوس دارید چند تا بچه داشته ب ...

عزیزم عصبانی نشو .بنده خدا حرف بدی نمیزنه . واقعا بچه های تک فرزند آسیب میبینن

الان همه چی پوله پول بچه بیاری نتونی حتی یدونه نیازشو برطرف کنی تو روت میگه چرا منو آوردی اونا تقصیر ...

من شوهرم پسر هم دوس داره اگه بچه اولم پسر بود بخدا دیگه نمیاوردم چون حوصله ی خودمم ندارم.

حالا هم فقط قرار گذاشتیم یدونه دیگه بیاریم ولی چه دختر بشه چه پسر دیگه همون باشن.

ینی دیگه نباید سومی در کار باشه.بااینکه مشکل مالی نداریم ولی حوصله و رمقشو ندارم

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

این حرفای شما هیچ پایه علمی و تخصصی...ندارهو صد البته چرت و پرت محضهاگر دوس دارید چند تا بچه داشته ب ...

چیمیگید خانم عزیز

کی توهین کزد؟

برو از هر روانشناسی که دوست داری بپرس اینارو

من گفتم بچه‌ای تک فرزند بد هشتن؟

میگم تک فرزند ها اخلاق های خیلی خاص تری دارن نسبت به بچه‌هایی که تجربه خواهر و برادر دارن.

حالا چون موافق نیستی قرار نیست بگی چرته‌ عزیز دلم

میتونی مخالفت کنی

امیدوارم خودتون یکی از نمونه های تک فرزند نباشید با این نوع مخالفت!!!!

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

چیمیگید خانم عزیزکی توهین کزد؟برو از هر روانشناسی که دوست داری بپرس اینارومن گفتم بچه‌ای تک فرزند بد ...

چرت و پرت بودنش که کاملن مشخصه

هدف امثال شما هم که فقط ریختید تو نی نی سایت واضح و مشخص تر