2777
2789
عنوان

دم مرگم الان

177 بازدید | 13 پست

دیشب ون یمن عرق خوردن اندازه ی پیک پر بعدش قرص آلپرازولام خوردن یدونه دیدم ن آروم نمیشن کل بسته رو خوردن بعد الان باز رفتم دوز بالاترشو گرفتم اونم کل بستشو خورد نمیدونم چ مرگمه گیج گیج میزنم راه میرم تعادل ندارم چشام سیاهی میره الانم سرکارم نمیدونم چیکار کنم توروخدا بگین 

من سابقه داشتم کلی قرص خوردم یعنی طبیعیه برام ولی هیچین نمی‌شده نمیدونم شایدم الان مسخرم کنین ولی این آلپرازولام بدون نسخه نمیدادن انقد اصرار کردم بدن دادن بهم گفتم شاید این حالمو نرمال ک دارم بدتر میشم 

امیدوارم دم مرگ باشم فقط 

😕

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقدرناامیدی وسرکاری

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

شرابخور عروس شیطان هستش.میخوای توی همین حالت و توبه نکرده مرگ بیاد سراغت؟حیف خودت و زندگیت نیست که مفتی تقدیم شیطان کنی گل؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چرا با سلامتی و زندگیتون مثل یه چیز بی ارزش رفتار می کنید؟

چون بی ارزشه من با وجودم کل خانوادمو بهم ریختن و هلهم اهمیت نمیده و مهم نیس هرچی میشه فقد بنیرم ازم راحت شن

چون بی ارزشه من با وجودم کل خانوادمو بهم ریختن و هلهم اهمیت نمیده و مهم نیس هرچی میشه فقد بنیرم ازم ...

چی بگم بهت ؟  من به دوستی داشتم خودکشی کرده آمده بود با خواب دیگران که خیلی پشیمونم و همه اش تشنه هست و لباس های پاره و خاکی تنش هست

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!