marjjjan_jon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 2641 عنوان ابروهام کم پشته از میکرو فیبروز اینام میترسم سن بالام کنه 52 بازدید | 7 پست کدومش خوبه که پشیمون نشم چهرم زننده نشه امروز | 09:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
easterngoddess عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 3928 من زدم دوست ندارم چهرم کلا زنونه کردهمویی دروغه اینستا همش فیلترهبرو اون روزی که اومدن ترمیم ببینشونقبل ترمیم معلوم میشه کامل قیافشون که بعد سه روز شستن چه شکلیه چون نمیتونن ابرو رو هاشور مداد اینا بزنن قبل بلید
easterngoddess عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 3928 بعد یه ماه ترمیم دارهبعد سه روز میشورن تا ماه بعدش برن ترمیم ابرو کچل میشهنگاه کن ببین خوشت میاد یا ن اون قیافه واقعی باقی مونده فیبروز هستش
marjjjan_jon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 2641 بعد یه ماه ترمیم دارهبعد سه روز میشورن تا ماه بعدش برن ترمیم ابرو کچل میشهنگاه کن ببین خوشت میاد یا ... فکر کنم همون یه ذره ابروم هم کچل شه دیگه در نیاد همونمدرسته؟
easterngoddess عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 3928 فکر کنم همون یه ذره ابروم هم کچل شه دیگه در نیاد همونمدرسته؟ نه ابروی خود آدم کچل نمیشهببین روی پوست میزنه جای خالی ابروت پر میکنه چون اونا رنگه پوست همش نگه نمیدارهیه مقداری به خورد پوست میرهبعد پوست چرب داشته باشی باید هرسال بزنی چون نگه نمیداره اصلا
marjjjan_jon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 2641 نه ابروی خود آدم کچل نمیشهببین روی پوست میزنه جای خالی ابروت پر میکنه چون اونا رنگه پوست همش نگه نم ... قربونت برم ممنون که راهنماییم کردی
easterngoddess عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 3928 قربونت برم ممنون که راهنماییم کردی خواهش میکنم مال من مشکی شدهقهوه ای تیره زدباید برم لیفت کنم از این موقتافقط نمیدونم چقدر میمونه ظاهرم اصلا دوست ندارم حقیقتا به خاطر ابروم