2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 24 پست
اسی تاپیکاتو دیدم .مشکلتون فقط پلی کیستیک بود ؟چقدر جالبه ک ای وی اف برات جواب نداده ولی ای یو ای ک ...

اره من پلی کیستیک شدید بودم ،ولی اصلاح سبک سفت و سخت انجام میدادم ماه پیش رفتم دکتر گفت وضعیت هورمونات خوب شده شاید ب ای یو ای جواب بدی

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
عاها.بستگی داره عزیزم ،اگه دارو مصرف کرده باشی و امپولhcgزده باشی قطعا بعد ۱۴ روز باید معلوم باشه ول ...

آمپول و داروی خاصی که مصرف نکردم... فقط از کیت تخمک گذاری استفاده زدم  وقتی مثبت شد اقدام کردم... روز 13سیکلم مثبت شد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نزدم. بی بی چک الان ندارم.... بارداری قبلیم صبر کردم بعد از هفت روز تاخیر زدم... میترسم منفی کاذب ...

اره بنظرم بزاری یهفته بگذره مطمئن تره ،اگ هم خیلی تو فکرته ازمایش بده ،ازمایش الانم نشون میده

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
مرسی عزیزم از راهنماییت

فداتشم عزیزم انشالله ک مثبت میشی ،برامنم دعا کن بعد ۵ سال بالاخره مامان شده باشم

اره من پلی کیستیک شدید بودم ،ولی اصلاح سبک سفت و سخت انجام میدادم ماه پیش رفتم دکتر گفت وضعیت هورمون ...

پس مطمئن باش ک دیگه بارداری

چون منم با اصلاح سبک تنبلیم درمان شد الان مونده شوهرم اوکی شه

فداتشم عزیزم انشالله ک مثبت میشی ،برامنم دعا کن بعد ۵ سال بالاخره مامان شده باشم

ایشالله که جواب آزمایشت مثبته عزیزم. خیلی انتظار سخته... من چهار ماهه اقدامم هر روزم صد سال برام میگذره...

پس مطمئن باش ک دیگه بارداریچون منم با اصلاح سبک تنبلیم درمان شد الان مونده شوهرم اوکی شه

خداازبونت بشنفه❤اصلاح سبک واس تنبلی راه نجاته واقعا من خیلیا دیدم با هزارجور دارو باردار نشدن ولی با اصلاح سبک طلیعی شدن......چنوقته اقدامی عزیزم

خداازبونت بشنفه❤اصلاح سبک واس تنبلی راه نجاته واقعا من خیلیا دیدم با هزارجور دارو باردار نشدن ولی با ...

دوساله

اره واقعا من تنبلیم خ شدید بود الان یکساله انجام میدم حتی بدون دارو فولیکول غالبم دارم

دوسالهاره واقعا من تنبلیم خ شدید بود الان یکساله انجام میدم حتی بدون دارو فولیکول غالبم دارم

اصلاح سبکتو ادامه بده انشالله ک بزودی باردار میشی عزیزم ،انتظار خیلی چرته ،من ۵ ساله واقعا دیگ بریدم......