سلام ،دوستان من بی بی چک زدم تقریبا ۱ دیقع صبر کردم ولی فقط یه خط بود ،دیگ اومدم گرفتم خابیدم بعد چنساعت ک بیدارشدم دیدم دوخط شده ،بنظرتون اعتمادی بش هست؟؟؟
عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من جرات ندارم بی بی چک بزنم... چهار ماهه اقدامم سونو و آزمایش هم دادم هیچ مشکلی ندارم. پس یعنی میگی اگه باردار باشم الان هم تو بی بی چک نشون میده با دو روز تاخیر؟
من جرات ندارم بی بی چک بزنم... چهار ماهه اقدامم سونو و آزمایش هم دادم هیچ مشکلی ندارم. پس یعنی میگی ...
عاها.بستگی داره عزیزم ،اگه دارو مصرف کرده باشی و امپولhcgزده باشی قطعا بعد ۱۴ روز باید معلوم باشه ولی درغیراینصورت ممکنه تخمک گذاریت دیرتربوده باشه و دیرتر نشون بده
عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍