2777
2789
عنوان

بیاین یادتون بدم چ جوری میشه با پول کم خونه خرید 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 45 پست
من الان با وام ازدواج چی میتونم بخرم 800 تومنه سال بعد🫠

دونفر ۸۰۰یاتک نفر؟وام ازدواج مسکن منظورتونه یا وام ازدواج معمولی؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش میشدجمع کرد حقوق کم خرج واقساط زیاد

من سال اول ک خونه رو خریدمم حقوق خودمو کامل میدادم قسط بانک مسکن . ولی الان بعد سه سال قسطش برام ناچیز شده . حقوقمم بیشترش میمونه

خونه ی سند دار رو بدی خونه ی بی سند بگیری؟!!!!! چه ریسکیهمن هرگز حاضر نیستم این کار کنم چون می دونم ...

من چون تجربه گرفتنشو دارم نمیترسم . بعد نه هر خونه بی سندی ‌ . نسق داشته باشه ‌ 

جمع کن خب. من دویست میلیونو داشتم جمع میکردم از لباس و تفریح و شکمم زدم 😂ولی نهایت اون موقع دو سال ...

مبارکت باشه

چن سال قبل میشد اینجوری

الان دویست تومن پراید هم نمیشه خرید خونه پیشکش

مبارک تون باشه عزیزم امیدوارم همین طور به هر خونه ای دوست داری برسی تلاشت قابل تحسینه و مشخصه سختی هاش رو به جون خریدی.

متاسفانه خیلی ها توان پرداخت قسط مسکن ندارند و یا بچه مدرسه ای دارند که خرج را نمی تونن خیلی کنترل کنند.

دعا می کنم  همه با دل خوش و تن سالم به هر خونه ای که دوست دارند قدم بگذارند و همیشه توش صدای خنده و شادی باشه.

😂قسط ۹۰۰میلیون ده میلیونه؟!!شما ۳۰۰ تومن ب قول خودت وام گرفتی چون منم همین قدر گرفتم اقساطش ماهی ۶ ...

چرت نگو .  من وام مسکنو گفتم .  اوراق بگیرن وامم بگیرن معلومه قسطش بیشتر میشه . وام مسکن نهایت ۱۵ تومن بشه 

مبارک تون باشه عزیزم امیدوارم همین طور به هر خونه ای دوست داری برسی تلاشت قابل تحسینه و مشخصه سختی ه ...

مرسی عزیزم. اره اگه فقط حقوق  شوهرم  بود نمیشد خرید  . من خودمم کار میکنم ‌ کل حقوقم میرفت برای قسط 

چرت نگو . من وام مسکنو گفتم . اوراق بگیرن وامم بگیرن معلومه قسطش بیشتر میشه . وام مسکن نهایت ۱۵ تو ...

چرت روتوداری میگی خجالت نمیکشی اینقدر دروغ میگی سر صبحی  کاری نداره بای سرچ توی نت همه متوجه میشن کی داره راست میگه کی دروغ

دروع گوی مضحک

۰۲۱۶۴۰۹۶

شماره تماس پشتیبانی بانک مسکن الان هستن زنگ بزن بپرس بقیه رو هم گمراه نکن با حرفای چرتت

اقساط ۹۵۰ میلیون دست کم ۲۰ میلیون هست صداالبته بیشتره

دوستان هرکس میخاد بدونه زنگ بزنه بپرسه ۶

من چون تجربه گرفتنشو دارم نمیترسم . بعد نه هر خونه بی سندی ‌ . نسق داشته باشه ‌

اون تجربه ی شما یه مورد خاص و استثنا بوده. فکر نکن همیشه به همون راحتیه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.