2777
2789
عنوان

از برکات سحر خیزی بگید

88 بازدید | 13 پست

میخوام دگ صبحا نخوابم

تنبلی تخمدان دارم 

اینجوری شبا خوابم نمیره بیماریم بدتر میشه

خواهشا چیزی بگید عادته ایجاد شه تو من که صبح زود پاشم شب زود بخوابم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

یکی از خوبیاش اینه به همه کارات میرسی. اصلا روز ادم پر برکت میشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شب رودتر بخوابصبح زود از تختت پاشو ی قهوه بخور ک خوابت نگیره

قهوه هم با شکر فقط خوبه ک شکرم ضرر داره برام 

و تا بذارم اب جوش بیاد دوباره خوابم گرفته

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
یکی از خوبیاش اینه به همه کارات میرسی. اصلا روز ادم پر برکت میشه

ولی خواب صبحم شیرینه 

باید بچه مدرسه ای داشته باشی بتونی صبح بیدار شی و برات عادت شه.در غیر اینصورت شبا زود بخواب بعداز ظهر تحت هیچ شرایطی نخواب  صبح همسرت رفتنی بیدار شو.اگرم مجردی که ولش کن بخواب

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی خواب صبحم شیرینه

آدم هر چی از این شیرینی استفاده کنه حالش خوبه ولی به جایی نمیرسه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
باید بچه مدرسه ای داشته باشی بتونی صبح بیدار شی و برات عادت شه.در غیر اینصورت شبا زود بخواب بعداز ظه ...

مجردم ولی گفتم اگه بخوابم شب تا ۲ خکاب ب چشمام نمیاد و سردرد و مریضی میگیرم 

سحر خیزی هیچچچچچچ سودی نداره راحت بگیر بخواب

پس چرا خودت نخوابیدی 😒

مجردم ولی گفتم اگه بخوابم شب تا ۲ خکاب ب چشمام نمیاد و سردرد و مریضی میگیرم

شب دیگه بعد یازده گوشیتو خاموش کن چراغارو بزن بگیر بخواب دیگه 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین صبح یه برکت خاصی داره وقتش ، من هر وقت صبح زود شروع میکنم تا ساعت ۹ کل کارام تموم شده ولی اگه از ۹,۱۰ شروع کنم تا به خودم بیام شده ۲ ظهر و کلی کار می مونه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم