2777
2789
عنوان

وای گریم گرفت واسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 109 پست
پیامای بالا رو بخون چرا نتونستم برم ور دارم

ببخشید عزیزم نخونده پاسخ دادم

الان میخونم❤️

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نشی در اصل بی دست و پایی و بی زبون عزیزکم و پشت نقاب نرنجوندن قایم شدیوگرنه هرچیزی حدی داره ن ...

حرمت عزادار بودنشون رو نگه داشتم وگرنه دلخوشی ازشون ندارم چون خیلی اذیتم کردن بخصوص مادرشوهرم ادما با هم فرق میکنن من حرمت مهمون سرم میشه 

عزیزم تو این چند سالی ک ازدواج کردم شاید کمتر انگشتای یه دستم با هم روبرو شدیمکلا همو نمیبینیم هر وق ...

خب چرا احترام همچین ادمایی رو میگیری

تو با خودت میگی من حرمت سرم میشه در واقع داری به خودت و بچه هات بی حرمتی میکنی

غلط کردن این همه موندن خونه ی شما

خصوصا اون برادرشوهر لندهورت که بخشیدا با حیوان فرقی نداره بجای قدر و حرمت شما رو گرفتن حتی اسمتم زبونش نمیاره اسم بچه ات رو میگه

حرمت عزادار بودنشون رو نگه داشتم وگرنه دلخوشی ازشون ندارم چون خیلی اذیتم کردن بخصوص مادرشوهرم ادما ب ...

این حرمت نیست خوددانی

معنی کلمات درست نفهمیدی جانم

در هرصورت موفق باشی اما با سلامت بچت رودرواسی تداشته باشه دیگ داری در حق بچت ظلم میکنی مادر گرامی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...