2777
2789
عنوان

وای گریم گرفت واسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 107 پست
نمیشد جلوی کمد خوابه ترسیدم چیزی بگه خیلی اعصاب درست درمونی نداره یعنی همشون اینجورن چهل بار نزدیک ب ...

بپرند

تو این مراسم سطح انرژی خیلی پایینه

داغدار ن و همه پیش هم 

معلومه اصطکاک پیش میات 

شما به فکر راحتی خودت باش

بچه ت مریص شه دکتر و دارو و دردش برا شماس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشد جلوی کمد خوابه ترسیدم چیزی بگه خیلی اعصاب درست درمونی نداره یعنی همشون اینجورن چهل بار نزدیک ب ...

عزیزم اشکال نداره  تو که صیر کردی یه چند روز دیگه هم صبر کن 

شب لوازم بچه ات رو بزار کنارت اینروزا هم میگذره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اها شما هم عین مادر من بودی ما رو فدای خواب و خوراک اقوام میکرد به درک که خواب بود بیدار میشد

میترسم ازش 

حرمت نگه نمیدارن اون برادر شوهر بزرگم

یه جوری اسم دخترم رو صدا میکرد 

منظورش با من بود میگف چایی بیار 

غذا بزار یا بخاری خاموش کن انگار با نوکرش

حرف میزنه حتی شوهرمم خیلی بهش 

بر خورد بهم گف تو برو خونه بابات 

نمون اینجا بهت بی حرمتی کنن

بپرندتو این مراسم سطح انرژی خیلی پایینهداغدار ن و همه پیش هم معلومه اصطکاک پیش میات شما به فکر راحتی ...

همینو بگو 

بچمو حموم کردم برادر شوهر گاوم میگه بخاری رو خاموش کنید گرمه یعنی یه جو مغز تو کله ش نیست بخدا حالم از همشون بهم میخوره

همینو بگو بچمو حموم کردم برادر شوهر گاوم میگه بخاری رو خاموش کنید گرمه یعنی یه جو مغز تو کله ش نیست ...

میگفتی خووووو

خیلی لی لی به لالاشون گذاشتین 

بذا راحت نباشن زودتر برن

بابا خونه مبله هس 

بفرستشون برن 

اینا حالا حالا ها هستن

اصلا چه معنی داره وقتی شوهرت نیست یه آدم اینطوری بی اعصاب بیاد بیفته خونت؟بنظرم خودت خیلی کوتاه اومدی شوهرت خودش باید براشون حریم مشخص کنه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
میگفتی خوووووخیلی لی لی به لالاشون گذاشتین بذا راحت نباشن زودتر برنبابا خونه مبله هس بفرستشون برن ای ...

نمیدونی چ استرسی دارم میکشم 

دوتا تبخال زدم از شدت استرس 

بچتو بدون کلاه فرستادی بخاطر مغدب بودنت؟

عجب خب خوابه ک خوابه تقصیره خودته یک دقیقه برو بیدارش کن بگو یکگ برو انورتر

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
نمیدونی چ استرسی دارم میکشم دوتا تبخال زدم از شدت استرس

عزیزم خب بردار وسایلشو ببر با اسنپ یا تاکسی نشین تو خونه تا ۱۲ کلی راهه هواهم یخ

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اصلا چه معنی داره وقتی شوهرت نیست یه آدم اینطوری بی اعصاب بیاد بیفته خونت؟بنظرم خودت خیلی کوتاه اومد ...

خب ما که نمی تونیم بیرونشون کنیم

مادر شوهرم هی میگه من فقط اینجا راحتم 

خواهر شوهرمم بدتر با همه ی فامیل قهره

جای دیگه نمیره