2777
2789
عنوان

وای گریم گرفت واسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 107 پست

از شب قبلش آماده کن 

الان که دیگه کاری نمیشه کرد چون همینجوری فرستادیش

وسایلشو که میخاد صب ببره با خودش بزار دم دستت

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خونه ی خودتونه ها در میزدی میرفتی ور میداشتی بچه تو این سرما خب یخ میزنه که سرش

چ خونه ای دیگه اختیارش از دستم در رفته

دخترم میگه صدای عمو رو شنیدم گفته

تا سه شنبه اینجام بعدشم قراره خواهر شوهرم بیاد من دارم دیونه میشم😭

جلوی کمد پسرم خوابیده نمیشد بیدارش کنم

چرا نمیشه،یواش صداش بزن،بعد کلا شب قبل خاب هرچی لازم داری بذار اتاقی که خودتون هستید

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

این جور مواقع از شب قبل هرچی لازمه بردار بزار دم دست. بعدشم کاش میگفتی پسرت می‌رفت می‌گفت عمو ببخشید یه لحظه وسایلم و بردارم. 

دیگه هرکس این همه خونه یکی می مونه باید این چیزهارم خودش تحمل کنه دیگه 

چ خونه ای دیگه اختیارش از دستم در رفتهدخترم میگه صدای عمو رو شنیدم گفتهتا سه شنبه اینجام بعدشم قراره ...

خونه ندارن خودشون؟ چرا اومدن؟

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

از شب قبلش آماده کن الان که دیگه کاری نمیشه کرد چون همینجوری فرستادیشوسایلشو که میخاد صب ببره با خود ...

دم دست بود اینا ک اومدن کلی اثاث و وسیله

اوردن مجبور شدم خونه رو خلوت کنم 

نمیدونم کجا گذاشتم

اشتباه کردی.باید میرفتی از اتاق می آوردی.درضمن رختخواب مهمون درپذیرایی بیانداز.مهمون که نباید اتاق ش ...

خودش تا اومد رف جاشو پهن کرد خوابید

اصلا با من حرف نمیزنه فقط یه سلام کرد 

و رف تو اتاق منم خیلی معذب شدم

شوهرمم سرکار بود

پدر شوهرم فوت کرده شهر نزدیک ما دفنشکردن تا چهلم ک چ عرض کنم تا سالگردشفکر کنم همین اش و کاسه س

اها پس احتمالا ی مدت باشن ولی شما زندگی بچه رو مختل نکن خجالتم نکش از هیچی.اونجا خونه توعه .

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀