2777
2789
عنوان

شب یلدا رو کوفتمون کردن با دعوا کردنشون

| مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 109 پست
این خانم وقتی این شخصیت رو داره هم با همسرش جلو همه داد و بیداد می‌کنه هم شب همه رو خراب می‌کنه بعید ...

👏👏👏دقیقا ،، بنظرتون اگر این حرف گوش کنه ،بدون اجازه شوهرش ماشینو برمیداره و بره نصف شبی؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونی چقدر اخلاقای بدی داشتن عروسا از دستشون اسایش نداشتن من بعد فوتشون ازدواج کردم

خب بازم دلیل نمیشه برای مرگ کسی الحمدالله بگیم یعنی عروسها هیچ مقصری نداشتن . فقط تقصیر اون بندگان خدا بوده? والا عروسهای این دور و زمونه اکثرا سلیطه هستن . 

اصصصصلا بخدا ،ولی خواهرشوهرم از قبل گرفته بود میگم برام بفرسته میذارم تگت میکنم ببینی

منم تگ کن لطفا

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
دقیقا ..خیییلی بهتر از اینه حال بقیه رو بگیرن با دعوا

شما بی اعتنایی باید میکردین وقتی چیزی نگفتن،چندروز دیگه ببین چقدر باهم خوبن بعد شما حسرت اینو می‌خورید که چرا یلداتون رو خراب کردین چرا خودتون رو ناراحت کردین

شاید میخواسته پیش پدر و مادرش باشه، دلش اونجا بوده و سر همین بهونه گیر شده بوده

من یکم حقو دادم بهش

به امید خدا رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ هستم✌️من برای دیدن لبخند پدرم تسلیم نمیشم🥲 فیلم‌باز، کتابخون، ورزشکار، ماساژور، عاشق شیمی و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا هستم🥰
دقیقا ..خیییلی بهتر از اینه حال بقیه رو بگیرن با دعوا

همون دیگه 

خواهر من چند ساله ازدواج کرده هر وقت مامانم دعوتشون میکنه بهش میگه اگه شوهرت دلش نمیخواد بیاد اصرار نکن لطفاً 

دامادمون هم تو این چند سال یکی دوبار نیومده که اونم کمردرد داشت و خواهرم به هیچ عنوان به زور نمیارتش که شبمون خراب بشه تا الان هم خداروشکر مشکلی پیش نیومده 

خواهرمم همینطور جایی که دوس نداره نمیره همین دیشب اومدن اینجا از اینجا قرار بود برن خونه خواهرشوهرش و مادرشوهرشو با ماشین ببرن بذارن تو خونه خودش و برگردن ، شوهرش گفت توأم میای؟ خواهرم گفت نه والا حالشو ندارم خسته ام میام اونجا همه فکر میکنن چیشده و حرف درست میکنن دامادمون هم گفت باشه هرجور صلاح میدونی 

دیگه مثل مردای دیگه کشون کشون نمیبرتش 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

چند تا جاری هستید؟؟؟

معمولا یک عروس انتخاب مادرشوهر است با اون عروس خوبن

یک عروس انتخاب پسرشونه 

اینقدر رو مخ پسر راه میرن تا بهش ثابت کنن

چقدر ما گفتیم این دختر از جنس ما نیست و ..

تا اون دو تا جدا نشن آروم نمی گیرن

عمو و  زن عموی من بعد از بیست سال بالاخره موفق شدند عروسی که از اول مخالفش بودن را بیرون کنن

هر چقدر هم عروس باهاشون راه اومد و ملاحظه کرد محل ندادن

مشکل شون این بود چرا پسرشون  به حرف پدر و مادر گوش نداده با دختر مورد علاقه اش ازدواج کرده

بعضیا درک ندارن

سال اول عروسی من مادرشوهرم هر مناسبتی بود میومد خونه ما، روز مادر اومد ، یلدا اومد

فقط میخواست سر در بیاره که شوهر من واسه من چیکار میکنه

کشت منو با فضولی هاش 

بابا  دست بردار دیگه

عید نوروز پیش شماییم، بزرا دوتا مناسبت هم این ور پیش خانواده خودم باشم