2777
2789
عنوان

احساس می‌کنم دیشب دور هم جمع بودن

431 بازدید | 27 پست

بچه‌ها من یه دونه عمو و یه دونه عمه دارم.اینا یکسره بدون اینکه به پدر من بگن با هم مسافرت می‌رن،دور هم جمع می‌شن...دیشب هم حس می‌کنم پیش هم بودن چون از این شخصیت‌هان که از همه چی عکس می‌زارن ولی دیشب هیچکدومشون نذاشتن.دلم برای بابام میسوزه و غصه می‌خورم.اگر جای من بودین به بهونه سعی می‌کردین بفهمین بودن یا نه؟من که می‌خوام بفهمم و اگر واقعا دور هم بودن می‌خوام کلا از زندگیم حذفشون کنم

چقدر دوستت دارم‌ خدا

خوب باشن اونا حتما باهم اوکی هستن 

شاما یا باید رغبت نشون بدید و امار بگیرید بعد شام برید تو دور همی شرکت کنید و گاهی اونا رو خونه دعوت کنید 

یا بیخیال باشید 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم نباشه دوست داشتن زوری نمیشه بپذیر با شما حال نمیکنن شما هم با اونا حال نمیکنی

دلسوزی دیگه چی بود قضیه درست میکنی

اصلا فهمیدی شمارو دعوت نکردن الان چکاری ازدستت برمیاد

خوب باشن اونا حتما باهم اوکی هستن شاما یا باید رغبت نشون بدید و امار بگیرید بعد شام برید تو دور همی ...

بعضی چیزها و روابط راحتی و ناراحتی نمی‌طلبه.مگه چندتا خواهر و برادرن؟اونا با هم دیگه هماهنگ می‌کنن چه آماری بگیره پدر من تو این سن

چقدر دوستت دارم‌ خدا
خب شاید باهم نبودن بدم میاد ازینجور آدما که به بعضیا اهمیت میدن و به بعضیا نه ماهم متاسفانه داریم تو ...

منم همینطور. بعضی‌ها هم واقعا از ازار دیگران لذت می‌برن

چقدر دوستت دارم‌ خدا
مهم نباشه دوست داشتن زوری نمیشه بپذیر با شما حال نمیکنن شما هم با اونا حال نمیکنیدلسوزی دیگه چی بود ...

به نظر من روابط خواهر و برادری اون هم تو این سن حال کردن و نکردن نداره.یه جور قانونه ننوشته‌ست. اگر بدونم خیلی توو رابطه‌ام در اینده باهاشون تاثیر گذاره

چقدر دوستت دارم‌ خدا
ما که کنار هم بودیم ولی خب دل ادم می‌شکنه، می‌دونی چی می‌گم؟

منم خواهر شوهرم با اونکی  جاریم همش دور هم جمع میشن مهمونی میدن مارو دعوت نمیکنن خوب حال نمیکردن مام بیخیال شدیم غصه میخوره شوهرم ولی خب چه کار میشه کرد

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردا بیخیالن

می‌دونی اتفاقا شاید چون تعدادشون کمه یا هرچی برای پدر من مهمه.یکبار عمه‌ام اومده بود خونه ما دم غروب،پدرم هرچی گفت شام بمونید گفت نه ما شام داریم و رفتن.بعد از چند دقیقه پدرم با دوچرخه رفت جلوی در خونه عموم و دید بله شام رفته بودن اونجا.خیلی دلش شکسته بود

چقدر دوستت دارم‌ خدا

حتما با پدذت حال نمیکنن، چرا برات مهمن؟ اصلا اهمیت نده و برات مهم نباشن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی