2777
2789
عنوان

اول صبحی سر مادرش با من دعوا گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 112 پست
همه همینن بخدا حالا من ن خواهرشوهر دارم ن فعلا جاری ولی خیلی دوست داشتم خواهرشوهر داشتم😁

نه بابا خواهر شوهر من کلانترهههههههه یعنی اختیار کله زندگی مادر شوهرم اینا با دخترشونه بدون اجازش اب نمیخورن حتی پزیرایی یا جایی برن سوغاتی کلن انقد رو‌مخهههههه پدر ادمو‌درمیاره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شمام باید مثل ما پاشید خودتون بیارید خوردنی‌هارو

بشینید به امید اون که نمیاره 

رو داشته باشید بیارید

بی‌خود کرده 

به اون که آجیل و پشمک بدهکار نبودید

میاوردید میخوردید

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

نه بابا خواهر شوهر من کلانترهههههههه یعنی اختیار کله زندگی مادر شوهرم اینا با دخترشونه بدون اجازش اب ...

خوبه پس😂فعلا من تازه عروسم تقریبا

برادرشوهرمم مجرده سربازه تا این ازدواج کنه من تک پرم😂

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
خوشبحال خواهرش والا من ۲تا داداداش دارم مجردم هستن هیچی ب هیچی

والا گناه نباشه ولی برای روز دختر برای خواهراش کادو خرید برای دختر خودش نخرید اونم خواهر کوچک ش که بچه داره دو تا هیچی 

خواهر کوچک ترش که مجرده اسمی مجرده با هزار نفر هست 

پا میدشی میگفت وای مادرجان سرت درد میکنه؟ بذار برات اب و گلاب بیارم . میرفتی برای اب و گلاب میاوردی ...

یاد کلیپ های سحر بیات افتادم 

همون که شب چله دخترش راضیه و خودش مریض شده بودن به عروسش زنگ زد گفت شب یلدا بیا برامون سوپ بپز بیایید فقط شلغم بخوریم 😆

حتما شام نخورده بپدین که خوردنی بخورید ....هعی

نه بابا چه شامی کلی غذا مونده بود من یکم خواستم برای دخترم بکشم با جاری هم بود برای پسرش 

اومد از دستمون قاپید که نه نمی خواد من حالم بده گذاشت بخچال

قشنگگگگگ میفهمم چی میگی... دختر منم عاشق پسته است مامان بزرگش هربار میره براش میده میگه برو ببر مدرس ...

دیشب پسر من از مادر بزرگش کلوچه خرمایی خواست،اونم نداد بهش.البته این رفتارها برای من نرمالیز شده،کمتر ناراحت میشم.چون میدونم این رفتارها به خاطر  روح کوچیک این ادم هاست