2777
2789
عنوان

احساس بدی دارم از یلدایی دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 62 پست
خودت خودتو دوست داشته باش.این بار برای خودت بخر یا بپزاونقد کیف میده

ن والا من هرسال واسه خودم میخرم اصلا کیف نمیده

هیچکس براش مهم نیس

یکسال خودت بخری دوسال ن ده سال!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیچاره شوهره من سرکار بود از کارش زد اومد کلی میوه انار هندونه تنقلات خرید اورد..گفت فقط ب عشق تو خریدم و زود اومدم دوتا بچه ۶ساله و هفت ماهه داریم من در طول روز اینقد خسته میشم باهاشون ک دیگه حس یلدا نبود  گفت بی ذوق ی میزی میچیدی منم گفتم حال ندارم بیچاره باز رفت انار دون کرد هندونه قاچ زد نارنگی پوست میکند برامون..من بی ذوق اون با ذوق

خوب هر کسی طبق رسم و رسوم خانواده‌اش بزرگ میشه،بعضی خانواده‌ها مثل خانواده همسرم واقعاً شب یلدا یا عید نوروز براشون یه چیز بی‌معناست،منم دیگه عادت کردم د ر عوض تولدمو بهترین جشن می‌گیره،یا مراسمات مذهبی و خیلی دوست داره،با شما لج نکرده فقط براش جا نیفتاده که اینا هم می‌تونن جذب باشن

عقد بودیم ،گفتم چند وقته دیگه تولدمه 

همونجا گفت ،ببین من از این قرتی بازیا خوشم نمیادا ،تولدمه ،روزه زنه،ولنتاینه،سالگرده ازدواجه،این مسخره بازیارو جمع کن. 

واقعا هم عمل کرد بهش😐

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
عزیزم داری میگی اولین سال ازدواجخییییلی خیلی زوده برای نا امید شدنایشون سبک و مدلش اینحوری بوده تا ا ...

موافقم. خونواده شوهر من اصلا نه سالگرد عقد میدونستن چیه نه تولد

من چندبار واسه شوهرم گرفتم،اونم یاد گرفت

الان کل طایفشون یاد گرفتن🤣

شوهر من طفلی هرسال یلدا تا چند روز مغازه شلوغه ،از صبح تا آخر شب مغازس.چون میوه فروشی و سوپرمارکت دا ...

چقدر قشنگ

آفرین بهتون

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

شوهر من طفلی هرسال یلدا تا چند روز مغازه شلوغه ،از صبح تا آخر شب مغازس.چون میوه فروشی و سوپرمارکت دا ...

عزیزم همسرم از روز اول ازدواج همینه 

اولین عید اولین تولد من اولین تولدی که با ذوق براش گرفتم اولین یلدا 

همممه رو به بهترین شکل و ذوق گرفتم و تنهام گذاشت و آخرش به دلخوری و بحث ختم شد 

اولین عید اولین تولد من اولین تولد خودش اولین یلدا هممممه رو تنهام گذاشت

من میگم 

مرد باید قبل ازدواج لاقل ۴ تا دوست دختر داشته باشه

حالیش کنن این مواردو

فک کن

خواهر نداشته باشه

دوس دخترم هیچی 

سرد و بی روح ام باشه دیگه تمومه

منم ۷ سال تولد گرفتم تا بلاخره خوشش اومد

طرف ماهم خانواده پسر چیزی نمیدن خانواده دختر میدن.. خودتو ناراحت نکن شاید خسته بود

من پوشاک دارم دیروز یکی اومده بود خرید یلدایی نامزد بودن دختره بچه سال بود پسره ام سرباز بود اومده بودن دنبال یه چی ارزون می گشتن جفتشونم از صورتشون غم می بارید یه چی خوب دادم بهشون زیر قیمت خرید یعنی همون به گفته خودشون به قیمت یه چی ارزون افتاد براشون باذوق رفتن بیرون من کیف کردم انگار که نداشتن نمی خواستن یلدایی بخرن بعد اومده بودن دنبال ارزون بگردن حتما نداشتن که نیاوردن 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من پوشاک دارم دیروز یکی اومده بود خرید یلدایی نامزد بودن دختره بچه سال بود پسره ام سرباز بود اومده ب ...

دمت گرم

کاش همه مث تو بودن🥺🫂🎀

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨