2777
2789
😓

اسی سرویس خیلی تاثیر داره،منم پسرم کلاس اول بود سر اینکه سرویس میومد و من میترسیدم ازش جا بمونه،خیلی سرش داد میزدم،دی ماهش، سرویس رو کنسل کردم.خودم با ماشین خطی میبردم،کلی هم پیاده روی میکردیم تا برسه مدرسه،پولم بیشتر خرج میکردم.اما دیگه کمتر استرس میکشیدم و کمتر استرس میدادم بهش.

عزیزم با داد بیداد هم اعصاب خودتو خورد میکنی هم بچه رو اول صبحی.تو ی بار گفتی سریع باشه وقتی گوش نمیده بزار کارسو انجام بده فوقش ی بار از سرویس جا میمونه بعد خودش متوجه میشه باید سریعتر باشه.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اخه

خوابش میومد. دوست داشت بخوابه.. وابسته هم بود می‌گفت تو هم بیا.. من تمام پیش ۲, و نصف  کلاس اولش رو تو مدرسه بودم.. مشاور و معاون و معلمش هم هیچ کمکی نتونستند بکنند.. تازه چند بار هم شد که اونقدرررررر تو حیاط مدرسه موقع کلاس رفتن گریه های وحشتناک کرد که مدیرش گفت خانم ببریدش ، با این وضع گریه خدای نکرده بچه تلف میشه 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
واااای عاشق این بودم، بچه ام با اشتیاق بره مدرسه.امروز جشن یلدا دارن، هی میگم جشنه و ... تا ذوق کنه ...

دختر من روز چهارشنبه جشن یلدا داشتن

از شب قبل لباساش آماده بود

چون فرار بود عکاس بیاد گفتن خودتون اگه دوس دارید لباس بیارید ....صبح هم لباساش با چوب لباسی برد که چروک نشه😂

چه سختتتتت... شایدم کم‌خونی داشته..من آنمی دارم همشششششش خوابم میاد....

نمی‌دونم راستش.. ولی خب همون موقع ها چند بار دکتر بردمش چیزی از کم خونی نگفتند.. الان خداروشکر خیلی خوب شده.. خانوم شده.. اما هنوز هم خوابش در الویته... منتها دیگه برنامه ریزی داره برای خودش 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
مدرسه دولتیم به اموزش و پرورش و کانالهای شهر خیلی حساسن بدون اینکه بفهمن به اونجا شکایت میکنم

من  چون  پسرم  درس نمیخونه  زبونم کوتاهه میترسم  چیزی بگم   ردش کنن تا الان  چندبار   زدن  در گوشش  معاون زده  باباش میگ خب  شلوغه  اما  من دلم اتیش میگیره

سعی کنید این دوران با حس خوب بچه ها رو مدرسه بفرستید وگرنه اگر با استرس و حس بد برن مدرسه، در آینده از درس و کتاب فراری میشن

مگه آماده شدن بچه ها چقد طول میکشه؟ شب قبل کیفش اماده کنید. صبح خودتون زودتر بیدار شید لقمه و قمقمه آبشو آماده کنید. ۵ دقیقه ای لباس می پوشه دیگه.

من دخترم صبحانه نمیخوره سریع بهش یه لیوان آب عسل و چند تا پسته بادوم و مویز میدم و راهیش می کنم

پسر منم خواب آلود بود صب بیدارشد لباساشو شل وول پوشید باز خوابید هر چه باباش داد میزد بیا صبحانه بخور انگار نه انگار ،هر چه من میگفتم برا مدرسه ت ساندویچ چی  بدم  انگار نه انگار لال بود ،حالا طول روز یه جیغایی میزنه کلاس دومه

نمی‌دونم راستش.. ولی خب همون موقع ها چند بار دکتر بردمش چیزی از کم خونی نگفتند.. الان خداروشکر خیلی ...

عزیزم خدا حفظش کنه.... بدنش نیاز دارن لابد به خواب...منم عاشق خوابم. الحمدلله گذشت دیگه.

به دنبال وارستگی 
فدای سررررررش که دیر شداینهمه سر وقت رفتیم اومدیم چی شد اخهکوچولوها گناه دارهصبح بلند شدن سخت‌ترین ک ...

منکه اصلا بیدارش نکردم.

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏