2777
2789
عنوان

بنظرتون چقد خانواده شوهر تو زندگی تاثیر دارن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 49 پست
خب الان میتونه خواهرشوهرو تغییر بده مطمینا نمیتونهفقط خانواده بهم میریزه

مگه من گفتم تغییر بده؟!!!!

آخرش گفتم کاری هست که شده 

گرچه اهمال‌کاری احتمالا از طرف استارترم بوده و میتونست موقع ازدواج ببشتر تحقیق و بالا پایین کنه

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بعدم همسرت مقید نیست تعریفت از مقید چی هست؟اتفاقا خیلی بی‌خیال و اوپن هست

دقیقا حرف منم همینه

نمی‌فهمم خانمای تاپیکو

اتفاقا قضاوت گر شماهایین که تا میبینین یکی مذهبیه و خلاف عقیده خودتون، میپرین بهش

برعکسش برا خودتون اتفاق بیوفته خوشحال میشین؟

مثلا قبل ازدواج شوهرتون بهتون بگه خیلی روشنفکره و اصلا گیر نیست

بعد یهو ببینین پدر شوهرتون خیلی به دخترش گیر میده و رو رفت و امدش حساسه و وقتی به شوهرتون بگین اونم تایید کنه که اره خطرناکه نباید بره لباسش باید مناسب باشه و هزار تا چرت دیگه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا حرف منم همینهنمی‌فهمم خانمای تاپیکواتفاقا قضاوت گر شماهایین که تا میبینین یکی مذهبیه و خلاف عق ...

چون کلا رو مذهب و دین گیر دارن

بقیه چیزها عیبی نداره

وضع مالی خانواده مهم نیست عشقی ‌که خانواده به بچه میده مهم استباید بدونی دوستت دارند و تو براشون ...

واقعا گل گفتی

البته که وضع مالیشون هم بسیار مهمه ولی مورد دوم و سوم که گفتید از اولی خیلی مهم تره

اسی به اینم فکر کن بعدا فامیل خودت بفهمنن،طعنه شو میزنن تو سرت.

همه تو نامزدیمون که پسره اومده بود فهمیدن و شوهر منو تخریب کردن که چجور ادم مقیدیه و..  اخه تو خانواده ما خیلی غیر عادیه

نمیدونم چیکار کنم

عزیزم واقعا به شما ربطی نداره با اینکه خودمم مقید به دین هستم ولی طرف خودش عقل و شعور تصمیم داره بعدشم پدر مادر داره شما اینجا دقیقا چ نقشی داربن ک بخواد از چشمتونم بیفته

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

چه خانواده بی خیالی. چه برادر بی فکری. چطور می‌تونه خواهر نوجوونشو اجازه بده اگر همسرتون بعدا در مور ...

چیکار کنم الان😓

ولی همسرمو خیلی دوسش دارم تاحالا هیچ رفتار بدی ازش ندیدم

چیکار کنم الان😓ولی همسرمو خیلی دوسش دارم تاحالا هیچ رفتار بدی ازش ندیدم

هیچی چیکار کنی 

بشین زندگیتو بکن

قبل از ازدواج عقل نداشتی و کور بودی و ندیدی چه سبک و مدلی هستن؟

چیکار کنم الان😓ولی همسرمو خیلی دوسش دارم تاحالا هیچ رفتار بدی ازش ندیدم

سعی رفت و آمدت رو با خانواده همسرت کمتر کنی چون الان نامزد هم هستی دلیلی نداره اونقد خونه شون بری. به همسرت بگو به خواهرش تذکر بده دیگه این بحث ها رو پیش تو نکنن، بعدم بگو دوست نداری بعدا نسبت به بچه های خودت هم همسرت همینقدر بیخیال باشه وگرنه بگو کارهای خواهرت به من ربطی ندارد  

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
اخه همسرم خودش خیلی خوبه خانوادشم همینطورفقط اینارو من نمیدونستم تازه متوجه شدمجلو من اوایل درموردش ...

به نظرم شوهرت پیش تو ادا در میاره و اخلاقش مثل تو نیست، نامزدین؟

مطمئنم عقد نیستین نامزدت هنوز خرش از پل رد نسده و خود واقعیش نیست ، کاری به درستو غلط بودنش ندارم ولی مطمئن باش مثل خواهرشه و مثل همون خونواده س، با توجه به اینکه گفتی اوایل پیش تو حرفشو نمیزدن پس نقش بازی میکنه نامزدت

هیچی چیکار کنی بشین زندگیتو بکنقبل از ازدواج عقل نداشتی و کور بودی و ندیدی چه سبک و مدلی هستن؟

ما یسال باهم اشنا شدیم ولی اصلا جلوی من چیزی نشون ندادن درمورد این مسائل حتی مادرشوهرم میگفت ما از اونا نیستیم بدمون میاد و از این حرفا

تازه توی نامزدیم شک کردم