2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2078 بازدید | 74 پست

یه خانمی از آشنایان و همسایگان قدیمی میشناسم که بعد از اینکه دو تا بچه بزرگ داشت حدود ۴۰ یا ۴۲ سالگی‌ خیانت کرد.

خواهرم از نزدیک میشناختشون،می‌گفت شوهرش باهاش خوب رفتار نمی‌کرده و زن همیشه بازم احترام میذاشته و این حرفا و یادمه گفت مرد گویا خیانت هم کرده بوده.

یه دفعه بعد از اون همه سال زندگی متوجه شدیم که خانمه با یه پسر چندین سال کوچیکتر از خودش آشنا شدن و عاشق شدن و خلاصه همه فهمیدن و از شوهر اول  جدا شد و با اون پسر ازدواج کرد.

الآنم فکر کنم۹ سال میگذره و از اون شوهر هم بچه دار شد و دارن‌زندکی میکنن و پسره وضعش خیلی خوبه.

تو زندگی با شوهر اول خیلی بدبختی و بی پولی کشید.

حالا زندگیش خوبه و راضی هست یا نه خبر ندارم.زیاد بروز نمی‌ده.

ظاهرا که خوبه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه خانمی از آشنایان و همسایگان قدیمی میشناسم که بعد از اینکه دو تا بچه بزرگ داشت حدود ۴۰ یا ۴۲ سالگی ...

صبر ادم ها تا ی جایی جواب میدن ایشون خوش شانس بودن 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود 
آخه پس بچش چی آینده ی بچشو تباه کنه چون محبت نمی بینه

متوجهم چی میگی . ولی اون اگه به فکر بچه باشه که دیگه به این چیزا فکر نمیکنه . خیانت زن اون بچه رو داغون میکنه . حتی اگه کوچیک باشه بزرگ بشه میفهمه بدتر سرخورده میشه . درسته باید حالا ک بچه رو خواستن و آوردن .. بزرگش کنن بعدش هر کاری خواستن بکنن

چندتا مورد میشناسم که اینکارو کردن آخرش هم زندگیشون به طلاق و افسردگی ختم شد.شوهرشونم رفت خوشبخت شد ...

دقیقا

ما یه مورد تو محل داشتیم خانومه مرد می‌برده خونه

وقتی بچش ماجرا رو لو میده

مرده زنه رو از خونه میندازه بیرون

خانواده زن هم راهش نمیدن البته برادر زنه میخواست بکشتش که دست  و پای خواهرش و شکست و راهش ندادن خونه و بهش گفتن تو این محل ببینیمت با ماشین میزنیمت خودمون هم ولی دم هستیم

چندین سال بعد خواهر بزرگتر اون خانومه با وجود داشتن دختر و پسر دم بخت یعنی دخترشم شوهر داده بود 

اونم به شوهرش خیانت کرد با یک پسر جوان همسن مسخرش ریخت روهم

بعد نامزدی دخترش بهم خورد چون گفتن انگار تو این خانواده ارثیه که هم مادر هم خاله این دختر خیانت کردن

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

یک مورد هم تو هم شهرهای مادرم بود بنده خدا مرده سکده کرد

فهمیده بود خانومه مرد می‌برده خونه

وقتی شوهر بیچاره از سرکار میومده اون نامرد می‌رفته تو خرپشته 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

دقیقاما یه مورد تو محل داشتیم خانومه مرد می‌برده خونهوقتی بچش ماجرا رو لو میدهمرده زنه رو از خونه می ...

چقدر بد.یه لحظه هوس و تا ابد پشیمونی و بدبختی...!

میدونی عزیزم آدمهای بی عزت نفس خیانت میکنن چون هنوز خودشون و توانائیهاشونو نشناختن و به خدای بزرگ نرسیدن توی زندگیشون.یه زن وقتی خدارو منبع عشق و روزی خودش بدونه دیگه از هیچکسی انتظار نداره که بخواد با بی محبتی همسر،بره خودشو خوار و خفیف کنه و خیانت کنه.وقتی خودشو دوست داشته باشه و ارزشمند بدونه هرگز هیچ مردی رو لایق نمیدونه که بره دامنشو آلوده کنه....

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

صبر ادم ها تا ی جایی جواب میدن ایشون خوش شانس بودن

بله،درسته. این ازدواج هنوزم که هنوزه برای من و خیلی های دیگه که میشناختیمشون عجیبه‌.

آخه شوهر دوم که اول دوست پسرش بوده تقریبا چهارده سال از خودش کوچیکتره و میدونست که دختر و پسر بزرگ داره.

دنیای ما آدمها عجایب کم نداره.

البته اینم بگم که خانمه با شوهر اولش خیلی صبور بود و ماشاالله سر و زبون محبت آمیز خیلی داره.

همه ش با قربونت برم و فدات بشم حرف میزنه و قد و قیافه خیلی خیلی معمولی داره و این دوستی و عشق و عاشقی اولش به طور اتفاقی پیش اومده بود و اینطوری نبود که خانمه با برنامه و فکر قبلی دنبال دوست پسر باشه.

می دونی چیه من ۵سال بود که جداشده بودم بهم می گفتن عرضه نداری باکسی دوست شی درواقع عرضه داشتم ولی می ...

مطمعنم بخدطر حیاوعفتی ک داشتی خدانزاشت تومسیر اشتباه دوستی قراربگیری حضرت زهراانشالا همیشه یاورت باشه گل

جدا شدن؟

اخرای جداییه درحال طلاق گیری هستن ۴۰۰میلیونی گرفته مهرو بخشیده حرومش باشه بحق علی شوهرم روزی ک داداشش زن گرفت خرج عزوسیه کادو دادن توحجله رفتن این عوضسو دادتالان ک داره طلاق میگیره هم ازمادارن میگیرن 

میدونی حتی شب عروسیش زن بوددخترنبودوخانوادشم میدونستن۱۰سالگی معلوم نی چ کثافتی بوده ازبچگی تالان ک ۲۳سالشه

مطمعنم بخدطر حیاوعفتی ک داشتی خدانزاشت تومسیر اشتباه دوستی قراربگیری حضرت زهراانشالا همیشه یاورت باش ...

ممنونم عزیزم من آدم مذهبی زیاد نیستم منظورم چادری و نماز خون اینا نیستم به قول بعضیا به روزم ولی خودمو بیرون نمی ریزم ولی خوب به خاطره خودم به خاطره آبروی خانوادم به خاطره هزار بیماری به خاطره دختری که خدابهم داده که من الگوی آیندشم وگرنه همه نیاز جنسی و نیاز به محبت دارن 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

ممنونم عزیزم من آدم مذهبی زیاد نیستم منظورم چادری و نماز خون اینا نیستم به قول بعضیا به روزم ولی خود ...

دقیقاهمینجوره گلم ازخدامیخام ک بهترین بانوی پاکدامن بشی و یروز نمازخون بشی وبددنی ک چقدر لذت بخشه وتورو بخدانزدیک میکنه