2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت تو ج توجهی

615 بازدید | 24 پست

بچه ها دیشب شب یلدا خونه ی مادرش بودیم شب همینطوری که داشتم آماده میشدم بخوابم برداشتم بهش گفتم تو اصلا هیچی نگفتی من خوشگل شدم برداشته مرتیکه به من میگه تو ج ن د ه توجهی. کدوم ادمی به زن خودش همچین میگه‌. احساس میکنم از چشمم افتاده یه دعوای ناجوری کردیم گفتم خواهر و مادر خودت اینطورین. حس میکنم ازش متنفرم نمیخام باهاش زندگی کنم. سر من منت میذاره که من خیلی خوبم نرفتم مثه بقیه ی مردا زن بازی کنم و... واقعا صبر کردم تایم بگذره گفتم شاید آروم شم ولی هنوز آروم نشدم. به نظرتون چی کار کنم شرایط این که قهر کنم برم خونه ی بابامم ندارم ولی خیلی از شوهرم بدم اومد دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما که شرایط نداری کشش نده 

بعدم محاله از قبل این ادم بی ترییت بیشعور رو نشناسی پس از این سوالا ازش نکن بددهن رو ولش کن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

عزیزم چرا مادر و خاهرش رو درگیر کردی اونا چیکار دارن اصلا خودت رو ناراحت نکن نه قهر کن نه چیزی توی خونه خودت خوش باش سرسنگین تا بفهمه حرف اشتباهی زده از نفهمی و نادانیشه 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

شاید تو حال خودش نبود،خسته بود یا چه میدونم مست بود یهو این حرف از دهنش پرید ولی اگه کلا اخلاقش اینه که این مدلی حرف بزنه همیشه اون دیگه بحثش جداست

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
شما که شرایط نداری کشش نده بعدم محاله از قبل این ادم بی ترییت بیشعور رو نشناسی پس از این سوالا ازش ن ...

به خدا هیچ وقت بد دهن نبوده اصلا من کف کردم اینطوری گفت واقعا هنوز هنگم

من اعتقادی به چشم زدن ندارم.اینطور موارد به حسادت خیلی اعتقاد دارم.

دیشب چشم حسوووود دنبالتون بوده.دعواتون هم سر همون بوده 

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
من اعتقادی به چشم زدن ندارم.اینطور موارد به حسادت خیلی اعتقاد دارم.دیشب چشم حسوووود دنبالتون بوده.دع ...

اصلا یه دو سه روزه همش سر چرت و پرت دعوای ناجور میکنیم. ولی دیشب اینطوری گفت حس میکنم از سر تا پاش متنفرم