2777
2789
عنوان

هرروز بیشتراز پدرم متنفرمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 35 پست
منم بخدا همینطور بالاخره من از خونه رفتم و کمتر ظلماشو میبینم بیچاره خواهرمو مادرم که هرثانیه باید ب ...

من دعاکردم برات که خدا آرامش به خانوادت بده عزیزم

توام دعاکن منم مث تو ازاون خونه رفتم وزندگی خودمو دارم اما عذابی که مادرم وخواهرم میکشن برام درناکه...خیلی زیاد

منم از خدا میخوام تموم شه این مصیبتا...خسته ام خسته

دیگه جسمم نمیکشه این همه غمو

منم بابام زندگیمو نابود کرد . از درون ازش بیزارم اما تو واقعیت نگه داریش میکنم

مادرم میزد و بزور طلاقشو ازش گرفتم حالا که شوهر کردم مهربون شده اما اون ذات زشتش فراموش نکردم ....باورت میشه قبل از دیدن تاپیکت داشتم بخودم میگفتم ازش بیزارم بااینکه  کمی تغییر کرده بخاطر منافع خودش 

ولی چه فایده جوونی و بچگیم خراب کرد نابود شدم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دعاکردم برات که خدا آرامش به خانوادت بده عزیزمتوام دعاکن منم مث تو ازاون خونه رفتم وزندگی خودمو د ...

بخدا شبی نیس که تو فکر خواهر و مادرم نباشم خدا ازش نگذره خدا شدید العقابه انشالا عقوبتشون کنه 

انشالا مشکل شمام حل بشه هرجوری که صلاحه

منم بابام زندگیمو نابود کرد . از درون ازش بیزارم اما تو واقعیت نگه داریش میکنممادرم میزد و بزور طلاق ...

دلم میگیره وقتی یکی میگه دردی ک کشیدم رو میفهمه ولی کم نیستن ادمای مث ما که اگه پدر دیگه ای داشتن مسیرزندگیشون هزاربرابر بهتربود..‌شکر که تونستی مادرتو نجات بدی کاش منم میتونستم

بخدا شبی نیس که تو فکر خواهر و مادرم نباشم خدا ازش نگذره خدا شدید العقابه انشالا عقوبتشون کنه انشالا ...

دردمون مشترکه خداخودش به دادمون برسه وتاپیک بذاریم وخوشحال باشیم

دردمون مشترکه خداخودش به دادمون برسه وتاپیک بذاریم وخوشحال باشیم

انشالا دیگه  بابام غیرقابل تحمل شده از بس روزبروز بدتر و ظلمتر میشه اینقد بدجنس شده که نگو خدا به داد دل مادر و خواهرمون برسع