2777
2789
عنوان

هرروز بیشتراز پدرم متنفرمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 35 پست
دقیقا...بابای منم به شدت خسیس..دست بزن داشت همیشه فحش و‌ناسزا زندگی یه روی خوش بهمون نشون نداد..هرکی ...

احتمالا بابای توام مث بابای من برای دیگران آدم خوبیه

اکثراین ادما یه صفت مشترک دارن که توخونه برای خانواده سم و هیولان وبیرون ازخونه فرشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میگم کاشکی همچین ادمایی نتونن بچه دار بشن یه عده رو‌بدبخت کنن خب..بابای من معتاد نبود اما کاشکی اعتیاد داشت و‌اخلاقش خوب بود باهامون..مثلا عموم معتاده ولی هرچی از خوبیش بگم کم‌گفتم نمیدونم چرا فقط پدر من اینطور شده حالا فکر کن اخلاقش بد تازه خیانت هم بکنه...مادر بیچاره من به چه امیدی مونده

دخترم همه ی زندگیمه 
اوووف پدر منم بدترین ادمه که دیدم واااای از مادر بیچاره ام شوهرم که تا حدودی بابامو شناخت گفت بخدا م ...

تاوان بدی هاشومیبینه ....همه میبینن شک نکن

فک میکردم فقط بابای خودمو که هرچی سنش بالاترمیره بدتر وظالمتر وسیاه ترمیشه اما به نظر اینم یه صفت مشترک دیگه بین این آدمای بد ومریضه

انگار هرسال هیولاتر ازپارسال میشن

باعث استرس ومشکلات وتنش های روانی همه ی اعضای خانواده میشن

من میگم کاشکی همچین ادمایی نتونن بچه دار بشن یه عده رو‌بدبخت کنن خب..بابای من معتاد نبود اما کاشکی ا ...

اصلا معتاد بودن دلیل بربد بودن نیس من خیلی معتادارو دیدم که واقعاانسان بودن اما بابای من کلکسیوته بدی هاست

نمیدونم شاید پدر خوب داشتن شانسی بوده وماشانسشونداشتیم

کاش کاش عقیم بودن

واقعا نیس و این فقط یه تولید مثله🥲

اره والا همه پدر مادرا که مقدس نیستن بخدا حاضرم قسم بخورم که بابای من جاش ته ته جهنمه از بس ظلمایی که با مادرمو ما کرد بخدا بد کرد به هممون الانم هفتاد وپنج سالشه بخدا سالم سالم هیچیش نیس منی که بچه اخرشم هزارتا مریضی معده درد کمر درد و.... میدونین چرا چون توتمام این سالها رنج هامونو خودمون به دوش کشیدیم حتی از بچگی بارمون رو دوش مادر یا خودمون بوده براهمین زود فرسوده شدیم اما بابا نه زجری نه سختی به خودش داد یه تن پرور بود که هنوزم هست حالا مادربیچاره انگار صد سالشه هزار تا درد و مریضی هم داره از بس بخاطر ما بچه ها هزار تا کار کرد 

اصلا معتاد بودن دلیل بربد بودن نیس من خیلی معتادارو دیدم که واقعاانسان بودن اما بابای من کلکسیوته بد ...

اره اصلا ربطی به اعتیاد نداره به وجدان داره که متاسفانه پدرای ما بی وجدانن

اره والا همه پدر مادرا که مقدس نیستن بخدا حاضرم قسم بخورم که بابای من جاش ته ته جهنمه از بس ظلمایی ک ...

بخدا منم هزار جور معده درد سردرد چشم درد بدن درد قرص اعصاب حمله ی عصبی وکوفت وزهرمار دارم

این مردا مارو تولید کردن تابه دنیابیایم وهزار بار بکشنمون وزندمون کنن اماواقعا خودم مهم نیستم دیگه فقط جیگرم برامادرم میسوزه

بخدا منم هزار جور معده درد سردرد چشم درد بدن درد قرص اعصاب حمله ی عصبی وکوفت وزهرمار دارماین مردا ما ...

منم بخدا همینطور بالاخره من از خونه رفتم و کمتر ظلماشو میبینم بیچاره خواهرمو مادرم که هرثانیه باید بدیهاشو ببینن خدا ازش نگذره کاش خدا عمرشو تموم میکرد چقدم جونشو میخوادیعنی یه سرماخوردگی ساده میگیره هزارتا دکتر میره استراحت مطلق میشه فک کن میره سوند میذاره که حتی از جاش پانشه بره دسشویی اینقد به فکر خودشه بعد مادر بیچارم اینقد مریضی داره بازم یادش به خودش نیس برابچه هاش هنوزم که هنوزه هرکاری میکنه 

یاد شعر بیچاره مادرم باز ازبغل پله ها گذشت درفکر اش و سبزی بیمار خویش بود.....

فقط توروخدا دعا کنین تاوان ظلمهاشو ببینه بخدا دیگه هممون کم اوردیم  هرچی ظالمتر سالمتر

انشالا خدا تمام پدر مادرایی که واقعا ظالم و بی وجدانن به سزای عملشون برسونه که اینقد بچه ها و همسرشون به خاطر ابروداری و... سکوت کردن و تحمل کردن 

خدا خودش به کیفر اعمالشون برسونه