فرداشب همه ی خانواده شوهرم دعوت پدرشوهرم هستن ومن موندم که برم یا نرم؟چون از جاری بزرگه خوشم نمیاد ودرحقم بدی کرده و این وسط یه اتفاقی افتادکه جاری سومی که از من کوچیکتره هم باهام قهر کرده وبا اون قطع رابطه شدم بخاطر یه مسئله ای حالا جاری دومی که ادم خیلی با سیاستیه و مارموز و از قضا خواهرشوهرامم دوسش دارن از عمد میره می چسبه به این دوتا که بامن قهرن که حرص منو دربیاره ولی از اینطرف بامنم خوبه ولی یه وقتایی یه حرفایی میزنه که...🤯حالا جاری چهارمی وقتی همه پیش اونا باشن میره اون سمت و من تنها میشم غصه میخورم به شوهرم میگم چرا بیام که این صحنه هارو ببینم و دلم بسوزه اخه قبلا باسومیه قهر نبودیم این مشکلات رو نداشتم همون نیام بهتره اونمیگه زشته نیای خونه مون اخه نزدیک خونه پدرشوهرمه براهمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا برو خیلی بهتر و شیک تر از قبل با همه بگو بخند کن و شاد باش یه جوری هم رفتار کن که انگار جاری حضور نداره و حرفی هم زدن کم محلی کن یا فقط یه لبخند تحویلشون بده اینجوری میسوزن
کینه ها رو بریزید دور دنیا خیلی کوتاهه چرا با همه خودتونو درگیر میکنید
جاری بزرگه حقشه ولی اون سومیه بخاطر یه موضوعی که میخوام بعدها تاپیکش بزنم بگمچرا بامن قهر کرده و من بی تقصیر بودم ولی متاسفانه این اتفاق افتاد بازممن دوسش دارم ولی اون بامن حرف نمیزنه اوندومیه هم میخواد منو بسوزونه اینکارومیکنه