2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا خواستگاری میاد😍وای عزیزم اینجوری بشه شیرینیت محفوظه پیشم♥️🥲پس با پاکسازی نظر میتونم حلش کنم ...

اره عزیزم خواستگاری برات افتاده. اره تو شروع کن به پاکسازی. دلت صافه و با شمع تراپی دیدی که نتیجه گرفتی. همین مسیر رو ادامه بده و پاکسازی کن. و یکمی هم فکرتو از روی اون بردار و بیار روی خودت تمرکز کن. با زیباییت حال کن، آهنگ گوش کن، برقص. اینا همشون هاله انرژیتو میبرن بالا. توی استرس و غم گیر نکن. امیدوار باش به آینده. تو خیلی زیباتر و بهتر از دخترعمش هستی که از ترس تو جادوش کردن. تو خوشگلی، باهوشی، دلت صافه. چرا میگم خوشگلی؟ چون کسیکه دلش اینهمه صافه و توی این دوره زمونه دنبال عشقه، قطعا صورت زیبایی هم داره و اونقدر بالاتر از همه هستی که میترسن ازت و جادو نوشتن. پس اون آقا باید از خداش باشه تو رو داشته باشه. حالتو خوب نگه دار که بهترین ها برات اتفاق میوفته.😍

اره عزیزم خواستگاری برات افتاده. اره تو شروع کن به پاکسازی. دلت صافه و با شمع تراپی دیدی که نتیجه گر ...

من واقعا نمیدونم چی بگم خیلی خوبین و قشنگ گفتین 

من درسته تعریف از خود نباشه زیبام صورت گرد و سفید موهای بور ک پارتنرم عاشقشونه دختر عمش دردش من نیستم کلا فک کنم برا این زده اگه کاریم کرده باشه 

بله چشم حتما(: خودمم میدونم فرکانسم بالاست همه میگن ولی بعضی وقتا ترس و استرس اشوبم میکنه 

ما وقتی کات کرده بودیم ب همه میگفتم اخرای پاییز مطمئنم برمیگرده و واقعا برگشت(: شاید جذب یا هرچی‌بود ولی شد 

دلم روشن شد عزیزم خدا به تموم حاجاتت برسونتت 

خیلی کاسه چ کنم چ کنم دستم بود ک سریع باطل کنم مبادا ب فنا بریم

بعد من فک نمیکنم تا دوسال دیگه بتونه بیاد خاستگاری ولی میاد دوسال دیگه رو نه؟یا حرفش میزنه دلم قرص شه؟

ی چیزیم ک خیلی اذیتم میکنه حرف مهاجرت زده میترسونتم