رزیتا۵۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 90 عنوان انقدر مادر پرست نباشیم 397 بازدید | 26 پست امروز روز مادره تو ایران اینجوریه انگار زمین جر خورده مادر ب وجود اومده من نمیگم آدم بی احترامی کنه ولی واقعا این همه مادر پرستی برا چیه پدر ادمنیست مگه من فکر میکنم ما بزرگش کردم و هر چیزی رو زیاد بزرگکنی خرابش درمیاد امروز | 05:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 9682 امروز روز مادره؟ خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
takshkh عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 6624 وقتی مریض بودی مامانت بالا سرت بود یا بابات؟وقتی حالت بد بود کدومشون ب درددلت گوش کردنسر کی اینهمه غر زدی ولی با قربون صدقه جواب داداینارم باید حساب کنی کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔
moiiiin عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 2345 پدران چی اند یه جوراب بسه براشون😂پدرام خوبن شوخی کردم .خدا باباتون رو سلامت کنه کاربر آقا
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 57593 مادر که بشی میفهمی مادر بودن چقدر سخت تر از پدربودنه وقتی مثل من دور از جون همه مادرها جای خالی مادرت رو ببینی در حالی که پدر داری ولی تنهایی اونوقت میفهمی مادر خیلی بیشتر از اونی که میگن بزرگه اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
رزیتا۵۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 90 وقتی مریض بودی مامانت بالا سرت بود یا بابات؟وقتی حالت بد بود کدومشون ب درددلت گوش کردنسر کی اینهمه غ ... چرا دری وری میگی خب اون بالا همپول در می آورد ادمبود حالا ی شب خوابیده هردو گوش دادن اصلا چه ربطی داره
moiiiin عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 2345 وقتی مریض بودی مامانت بالا سرت بود یا بابات؟وقتی حالت بد بود کدومشون ب درددلت گوش کردنسر کی اینهمه غ ... نه ماه بارداری و سختی زایمان و... کاربر آقا
رزیتا۵۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 90 مادر که بشی میفهمی مادر بودن چقدر سخت تر از پدربودنه وقتی مثل من دور از جون همه مادرها جای خالی مادر ... نیست بزرگش کردین اونم ی آدمه پدر هم زحمت کشه واقعا حقش خورده میشه گل لگد نکرده که اونم زحمت آدمو کشیده
رزیتا۵۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 90 نه ماه بارداری و سختی زایمان و... یک عمر خرج زن و زندگی دادن