2777
2789

@vesall00

به این آیدی تو ایتا پیام بدید عضو کروه عالیه در انتظار وصال بکنن شمارو که خیلی نکات خوبی داره چه برا زایمان چه برا بعدش به من که خیلی کمک کرد و خداروشکر زایمان خوبی داشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه کامله از ۳۶ خاهر چن تا از دوستام تازه ۳۵ زایمون کردن بچه دستگاهم نرفته

خیلیا هم زایمان کردن تو ۳۶ رفتن تو دستگاه. هر بچه ای با بچه دیگه فرق می‌کنه. ریسک نکن اصلا.. درد واژن طبیعی هست سنگین شدی فشار میاد به واژن. من از ۳۴ هفته درد کمر داشتم درد واژن بود نفس نمی تونستم بکشم درد سیاتیک داشتم و کلی مشکل دیگه. من آمپول تکامل ریه هم زده بودم اما دکتر بازم می‌گفت تضمینی نیست ممکنه ریه کامل نشده باشه تا ۳۷ هفته حتما صبر کن تا ۳۸. 

ممکنه ریه کامل نشده باشه موقع تولد بچه دچار زحر تنفسی میشه خدایی نکرده به مغز آسیب نرسه. برای همین میگم ریسک نکن بزار ۳۷ هفته ات کامل بشه بعد‌ . از الان پیاده روی سبک انجام بده. 

کاری نمیتونی بکنی تو هفته های آخر درد واژن زیاد میشه چون بچه سنگین میشه فشار میاره. من درد سیاتیک هم داشتم و شب ها تو خواب عضله پاهام میگرفت از درد جیغ میزدم. اگه طبیعی میخوای زایمان کنی حتما پیاده روی و نرمش یادت نره

چرا میخوای زودتر زایمان کنی،من دخترم ۳۶ هفته پنج روز بدنیا آوردم بازم یه هفته توی دستگاه بود زیر ۳۷ هفته نارس حساب میشه...نمیدونی چه حسی داشت بقیه بچه هاشون بغلشون بود اما دختر من جدا ازم تو دستگاه بود تا دو روز نزاشتن بغلش کنم بهش شیر بدم...صبر کن خودش به موقعش میاد

تجربه من:

بارداری اولم تمام دردای دنیا مال من بود 

درد واژن لگن کمر دنده ها دستا پاها حتی کف پا حالت تهوع شدید ورم وحشتناک تنگی نفس وحشتناک مسمومیت بارداری و افت شدید پلاکت خون و هزاران مشکل دیگه واقعا جای از بدنم نبود که درد نداشته باشه 

از ۳۰ هفته دیگه تحملم تموم شد شبو روز میگفتم خدایا خلاص شم یا بمیرم یا بچم دنیا بیاد 

دکترا از ۳۵ هفته میگفتن ختم بارداری بخاطر مسمومیت باردارب که خطرناکه ولی میگفتن ریسکه بچه نارس میشه هر بار میرفتم برا زایمان بستری شم یه دکتری بود که مخالفت کنه

خودم لحظه شماری میکردم برا خلاص شدن 

اخرش ۳۶ هفته و ۶ روز زایمان کردم بچم دستگاه نرفت اما خیلی لاغر ضعیف کوتاه بود و زردی وحشتناکی هم گرفت و چندین بار بخاطر زردی گذاشتمش دستگاه خیلی اذیت شدم خیلی زیاد 

هنوز که هنوزه این بچه ضعیفه اسکلت ضعیف ظریفی داره و رشدش خوب نیست و مطمینم در اینده هم بچه ضعیف و لاغری میشه

و واقعا پشیمونم 

برا بچه دومم گفتم هر چی به سرم اومد باید ۳۸ رو تموم کنم برسم ۳۹ 

تحمل کن مثل من نشی