2777
2789
عنوان

بچه داری واقعا سخته هاا واقعا ادمو دیوانه میکنه بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 41 پست
درست نیست که والا از بچه های امروزی خیییییییلی هم راضی تر بودن.بعدم تو شهرستان همممممه همین بودن. ای ...

میدونم 

ببین مادر بزرگای منم همین بودن

کمک کردن خوبه اما اینکه یه بچه مسئول از پوشک گرفتن بشه خب یکم سخته براش 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباه نیست ولی خطرات خودشوداره اگه بچه ۵یا۶ساله باشه ایرادنداره ولی کوچیکترخطرداره

بله دیگه 

میدونی دو تا بچه پیش هم خطرناکه چون تجربه نداره که بچه داری بلد نیست چون بچس 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
قدیم مردهاشون مرد بود و زنهاشون زن. مرد نان آور خونه بود، نمی‌ذاشت از این بابت آب توی دل زن تکون بخو ...

شما خیییییییلی رویایی فکر می‌کنی.

اتفاقاً تنها حسرت هایی که تو دل مادربزرگ هام هست، اینه که شوهرمون به بار نگفت دوستت دارم یا تو خوبی یه بار تعریف مونو نکرد.

از لحاظ مالی هم، مثالش پدر بزرگ خودم که کارگر ساختمون بوده، از لحاظ مالی همممممیشه در تنگنا بوده. و این زن خونه بوده که مدیریت می‌کرده.

اتفاقاً زن مصرف کننده نبوده. کلی چیزا رو خودش درست می‌کرده ترشی مربا بافتنی نون. مادربزرگ من که حتی از اینا درست می‌کرده میبرده می‌فروخته تو محلات بالاتر شهرستان مون.

ولی با حیا موافقم تا حدودی...

قدیم مردهاشون مرد بود و زنهاشون زن. مرد نان آور خونه بود، نمی‌ذاشت از این بابت آب توی دل زن تکون بخو ...

عزیزم قدیمیافقط ازکتک خوردناشون میگن مردی که دست بزن نداشت کم بودفقرهم زیادبودهمین الان توتاپیک پربازدیدم هست فقرخیلیاقدیمام خیانت بودچون اطلاعات کمتربودطرف دیرلومیرفت یاطلاقوبدمیدونستن زن مجبوووووربودبمونه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
میدونم ببین مادر بزرگای منم همین بودنکمک کردن خوبه اما اینکه یه بچه مسئول از پوشک گرفتن بشه خب یکم س ...

ببین سخت بوده اما این فکر اشتباهه که بچه هرچی تو رفاه باشه، خوشحال تره.

اتفاقاً همه بهش میگفتن ننه کوچیکه حتی الآنم بابام اینا روز مادر بهش تبریک میگن . خودش خیلی خوشحال بوده که کار به این مهمی می‌کرده 

بله دیگه میدونی دو تا بچه پیش هم خطرناکه چون تجربه نداره که بچه داری بلد نیست چون بچس

آره قدیمیاهمینطوری چنتابچه روبه کشتن دادن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

ماشاالله ب مغزتون . شما و دوتا خانم دیگه ک تو تاپیکم زیاد توضیح دادید . جدا مغزتون ایول داره همه این چیزا رو میتونه یجا جمع کنه و توضیح بده 

من بارداری اولمه هرروز سوره ولعصر میخونم بچه صبور و اروم بشه چون مامانش اعصاب نداره😂

آخ اخ تو منی . من تسبیح دست میگرفتن دور تسبیح رو ولعصر میخوندم . چون نمیخواستم مث خودم عجول و عصبی بشه .اما الان میبینم بچم کپی  اخلاق منه.

شما خیییییییلی رویایی فکر می‌کنی.اتفاقاً تنها حسرت هایی که تو دل مادربزرگ هام هست، اینه که شوهرمون ب ...

آخه اون زمان مردهاشون ناز نازی نبودن، حامی بودن.زن هم وقتی این حس ها رو دریافت می‌کنه از شوهرش ، انرژیش چندبرابر میشه. مادربزرگ ها هم قسمت های شیرین و قربون صدقه های شوهرشونو تعریف نمی‌کردن که،خجالت میکشیدن🫠

عزیزم متاسفم که توی شرایط سختی هستی. کاش می‌تونستم کمکت کنم. من یه ویدیو توی اینستا دیدم قبلا. زن برای خودش ماهی یه بار می‌رفت هتل میگرفت، ۲۴ساعت برای خودش وقت میذاشت. میخوابید، میرقصید، تلویزیون میدید. هرکاری که دلش میخواست میکرد. بچه ها رو توی اون ۲۴ساعت، شوهرش توی خونه نگه می‌داشت. اینجوری میتونی تخلیه بشی و دوباره با انرژی برگردی به بچت برسی. اگه شوهرت نتونست این کارو کنه ، از مادرت کمک بگیر، یه روز رو برای خودت تعیین کن ، شوهرت هم طبق برنامه بدونه که امروز روز استراحت توعه.فقط این به ذهنم رسید گلم.