2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 197 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا یچه منم نزدیک دوسالشه حتی اسمشو صدا میزنم با صدای بلند شوهرم دعوام می‌کنه میکه سر بچه داد نزن  نه به این نه به اون اینقدددددددددد که حساسه روبچه رومخه نمیتونم بچع خودمو دعوا کنم

نمیدونستم که کتک میزنه سریع بعد عروسی حامله شدم تو حاملگی خیلی اذیتم کرد هرروز بیشتر می‌شد رفتارای ب ...

حل میشه دختر فقط برو دارو بگیر براش

چاره ی دیگه ای نداری. بخدا خوب میشه.

اسی من حساسم رو این موضوعات راست میگی خدایی؟ خیلی ناراحت شدم

اره متاسفانه خیلی ناراحتم قلبم درد میکنه آتیش میگیرم بچم میزنه دلم میخاد با چاقو بزنمش هی تصور می‌کنم این کار بکنم 

بگم قرص بخور همش میخوره نمیدونم شایدم اصلا نخوره خوبه یهو وحشی میشه ولی در حالت کلی هم همیشه بد اخل ...

خانم حرف منو شنیدی؟سریعا به مددکار خبر بده حلش میکنن

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

دستش بشکنه ایشالله 

هرطور میتونی اجازه نده، بعدا بچت عصبی و دیوانه میشه. دست مردا سنگینم هست.زنگ بزن پلیس

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

وضعیت هر چقدم بحرانی و خراب باشه زدن بچه دو ساله هیچ توجیهی نداره فقط از یه حرومزاده بر میاد

اخه با فحش دادن ک کاری درست نمیشه حرومزاده ام باشه پدر بچست باید یفکر اساسی بکنه. خصوصا ک میگ خانوادشم حساب نمیکنه

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
شوهرمن بچمونمیزنه ولی کاش میزدولی بارفتاراش ناراحتش نمیکردحس عذاب وجدان دارم ک نمیتونم کاری برای بچم ...

اینم گیر میده مثلا بچم دشویی نمی‌رفت از یقه لباسش گرفته بود می‌میکشوند می‌برد ندیدم بعد خودش تعریف کرد دیدم گردن بچم قرمزه یعنی فقط دلم میخاد بمیره کار دیگه ای از دستم بر نمیاد

بعد من به کسی که میگه شوهرم دست بزن داره و بچه ندارن میگم حتمااا جدا شو یه عده میریزن سرم که چرا میگ ...

اره واقعا باید جداشن بخدا بعدا هم خودشو میزنه هم بچش

اینم گیر میده مثلا بچم دشویی نمی‌رفت از یقه لباسش گرفته بود می‌میکشوند می‌برد ندیدم بعد خودش تعریف ک ...

وای خدااااا

قشنگ فشارم رفت بالاااااا

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
به نظرم به بزرگترت بگو. یا هم برین مشاور حتما. اون دست خودش نیست کتک می‌زنه. باید دارو درمانی رو شرو ...

بنظرم درست نمیشه آدم نمیشه نمیتونه خودش کنترل کنه دلم میخاد جداشم ولی فعلا نمیتونم 

اخه با فحش دادن ک کاری درست نمیشه حرومزاده ام باشه پدر بچست باید یفکر اساسی بکنه. خصوصا ک میگ خانواد ...

لیاقت فحشم نداره حتی.جرمه این کار فکر نمیخواد که کافیه به ۱۲۳ زنگ بزنه

کاربر آقا